Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Візит до Німеччини: співпраця з благодійниками та нові проєкти для Яворівської громади

Дата: 15.10.2024 15:36
Кількість переглядів: 9

Фото без опису


Минулого тижня делегація з нашої громади на чолі з Яворівським міським головою Ігор Грабовський відвідала Німеччину. Метою поїздки було поглиблення відносин з благодійним фондом PDUM Partnerschaft Deutschland-Ukraine/Moldova e. V. у місті Дармштадт. Подякували організації за надану раніше гуманітарну допомогу нашим закладам охорони здоровʼя.

Під час зустрічі також обговорили майбутні проєкти, зокрема надання генераторів для обʼєктів критичної інфраструктури Яворівської громади, можливість лікування в Німеччині онкохворої дівчинки з Яворова та допомогу дітям загиблих, безвісти зниклих та діючих військовослужбовців.

Окрема подяка представниці фонду PDUM, нашій яворівчанці Zoryana Zhyvetska за супровід, переклад та ініціативу в організації цієї співпраці, а також відділу міжнародного співробітництва та інвестицій Яворівської міської ради на чолі з Mariia Dudych.

Ще одним місцем зустрічі стало місто-партнер Вінцер, представники якого вкотре організували гуманітарну допомогу для нашої громади. Цього разу це предмети для закладів освіти: шкільне приладдя, меблі, техніка, інтерактивні дошки. Мер міста Jürgen Roith Bürgermeister von Winzer розповів, що планується ще одна партія допомоги, яка включатиме сонячні панелі, шкільне обладнання та пожежний автомобіль для добровольчої команди рятувальників.

Важливим символічним моментом стало вивішування українських прапорів у Вінцері, а також організація спільної молитви про мир в Україні. Мер Юрген Рой об'єднав навколо цієї ініціативи сусідні громади, щоб залучити їх до допомоги українцям.

Німецька сторона висловила задоволення візитом Яворівського міського голови і його команди та запевнила, що готова і надалі підтримувати нашу громаду за можливості.

Ця поїздка стала важливим кроком до зміцнення міжнародних відносин та співпраці, що допомагає нашій громаді в ці непрості часи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних