Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 15.07.2024 11:49
Кількість переглядів: 45

 

На LXII сесії (восьмого скликання) Яворівської міської ради Львівської області прийнято рішення № 6516 від 12 липня 2024 року «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Яворівської міської ради Львівської області».

Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Яворівської міської ради Львівської області, виготовлену ПП «Центр ринкових досліджень», яка знаходиться за адресою: м.Львів, пр.В.Чорновола, 67, керуючись ст.12, 201  Земельного кодексу України, ст..12, 271  Податкового кодексу України,  Закону України «Про оцінку земель», п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Яворівська міська рада Львівської області, вирішила:

1.Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Яворівської міської ради Львівської області.

2.До 15.07.2024 року довести дане рішення  до відома землевласників та землекористувачів Яворівської міської ради через оприлюднення в засобах масової інформації  та на офіційному сайті Яворівської міської ради Львівської області.

3.Ввести в дію нормативну грошову оцінку земельних ділянок в межах території Яворівської міської ради Львівської області з 01.01.2025 року.

4.Зобов’язати землекористувачів внести зміни  в договори оренди землі в частині розрахунку орендної плати за земельні ділянки.

5.Звернутися до  ГУ ДПС у Львівській області з пропозицією здійснювати контроль за внесенням змін у податкові декларації власниками та користувачами земельних ділянок на підставі витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, виданих Відділом в Яворівському районі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних