Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До 500 тисяч доларів гранту можуть отримати аграрії від Агентства США з міжнародного розвитку

Дата: 14.06.2024 09:29
Кількість переглядів: 101

Фото без опису


Подати заявку на участь можна до кінця літа.

Триває прийом грантових заявок в межах програми Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Будуємо майбутнє української логістики та експорту». Планують надати декілька грантів.  Можлива сума гранту становить від 25 до 500 тисяч доларів США в гривневому еквіваленті.

Заявки на грант можуть подавати: логістичні компанії, асоціації або виробники логістичного обладнання в сфері сільського господарства, агентства маркетингового аналізу, організатори бізнес-заходів, неурядові організації, консалтингові фірми, постачальники навчальних послуг, державні структури, науково-дослідні та освітні установи.

Бажаними результатами грантової програми є: 

  • збільшення обсягів та вартості експорту сільськогосподарської продукції; 
  • підвищення кваліфікації 1000 працівників логістичних компаній, які працюють в агросекторі щодо передового міжнародного досвіду торгівлі зерном, його продажу та маркетингу, збільшенню експортних продажів на нові ринки (наприклад, ЄС, Північної Африки); 
  • отримання 250 працівниками лабораторій нових навичок роботи з новим обладнанням;
  • удосконалення процесу в пунктах пропуску, що приведе до підвищення експортного потенціалу (скорочення тривалості, збільшення пропускної спроможності або інші якісні показники); покращення матеріально-технічної бази митниць шляхом забезпечення їх обладнанням, пов’язаним з опрацюванням експорту; 
  • покращення транскордонного співробітництва між митною службою України та митними органами на кордоні ЄС та Молдови; нові та кращі можливості працевлаштування на пунктах пропуску.

Внесок грантоотримувача не є обов’язковим для отримання гранту, однак перевагу в оцінюванні матимуть грантові заявки з власним внеском (це можуть бути власні кошти, кошти інших донорів (поза урядом США) або компаній, які отримують вигоду від послуг, які пропонує грантоотримувач, праця залучених грантоотримувачем працівників чи волонтерів, або це може бути використання конференц-зали грантоотримувача для проведення семінару для грантового проєкту або використання його транспортних засобів).   

Повний перелік результатів та детально про грантову програму за посиланням: http://surl.li/uklov

Заявки на грантове фінансування приймають до 31 серпня на електронну адресу: Grants_ERA@dai.com. Додатки для подачі на грант за посиланням: https://era-ukraine.org.ua/grants/ (заявка та бюджет повинні бути подані англійською або українською мовою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних