Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення МКП «Яворіввода» для споживачів населених пунктів Свидниця, Руда-Краковецька та Краковець

Дата: 30.04.2024 11:34
Кількість переглядів: 164

Фото без опису


Міське комунальне підприємство «Яворіввода» повідомляє про внесення змін щодо дати визнання МКП «Яворіввода» виконавцем послуг з централізованого водопостачання та укладення публічного індивідуального договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання (далі по тексту – Договір), для споживачів с.Свидниця, с.Руда-Краковецька, смт.Краковець Яворівської територіальної громади Львівської області.

Відповідно до рішення Яворівської міської ради Львівської області №6081 від 26 квітня 2024 року «Про внесення змін до рішень Яворівської міської ради Львівської області щодо укладених договорів з ТзОВ «Енергія-Тепловодосервіс», та рішення Яворівської міської ради Львівської області №5402 від 23 лютого 2024 року «Про припинення договорів на господарське відання комунального майна, укладених з ТзОВ «Енергія-Тепловодосервіс» та передача майна в господарське відання МКП «Яворіввода» (із змінами) МКП «Яворіввода» визнано виконавцем послуг з централізованого водопостачання на території Краковецького та Свидницького старостинських округів з 01 липня 2024 року.

Таким чином, датою визнання МКП «Яворіввода» виконавцем послуг з централізованого водопостачання, приєднання до умов Договору, що розміщується на офіційному сайті Яворівської міської ради https://yavoriv-rada.gov.ua (акцептування договору) споживачем та набрання чинності Договором є 01 липня 2024 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних