Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прикордонники розповіли про новий порядок перебування громадян в прикордонній смузі

Дата: 26.04.2024 11:48
Кількість переглядів: 150

Фото без опису


У четвер, 25 квітня першим заступником начальника відділу прикордонної служби «Краківець» капітаном Олександром Гуком проведено брифінг щодо внесених змін до прикордонного режиму. На заходах були присутні старости дванадцяти старостинських округів Яворівського району.

Брифінг побудований на розʼясненні питань, пов'язаних із наданням дозволу на в’їзд, перебування, провадження робіт, або пропуску у прикордонну смугу та передбаченої адміністративної відповідальності за порушення встановленого прикордонного режиму.

Змінами внесеними до ПКМУ 1147, передбачено що для перебування у прикордонній смузі (5 км від лінії державного кордону) обов’язковим є наявність дозволу органу ДПСУ. Ця міра введена з метою підвищення рівня безпеки та контролю в цій зоні.

Дозволи непотрібно оформлювати таким категоріям:
 - особи, які в’їжджають у прикордонну смугу з метою перетину державного кордону в пунктах пропуску (пунктах контролю) через державний кордон;
 - водії вантажівок та особи, що їх супроводжують, які в’їжджають у прикордонну смугу з метою здійснення мультимодального перевезення;
 - особи, якій пересуваються транспортними засобами від одного до іншого населеного пункту поблизу лінії прикордоння, шляхами, які можуть заходити за цю лінію, за умови не зупинятися на таких ділянках;
 - інші особи згідно з визначеним переліком (народні депутати, представники органів місцевої влади та інші чиновники чи правоохоронці).
Закликаємо всіх громадян, які планують перебувати у прикордонній смузі, дотримуватися вимог встановлених правил та отримати необхідний дозвіл.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних