Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Секрети успіху: не зупинятися на досягнутому, визначити мету та працювати на результат

Дата: 24.04.2024 10:01
Кількість переглядів: 35

Фото без опису


Не зважаючи на складну ситуацію у державі, спричиненою постійними обстрілами та атаками ворога, українці, не покладаючи рук, працюють, сплачують податки та допомагають армії. Особлива відповідальність лягла на плечі тих, хто сам себе забезпечує роботою та доходом. Адже власний бізнес потребує постійного руху, розвитку, оновлення.

Таку думку висловив приватний підприємець Віктор Михайляк, котрий з 2011 року веде діяльність у сфері флористики, займаючись виготовленням і реалізацією траурних вінків і композицій зі штучних квітів. З ним співпрацює чимало власників роздрібних магазинів з усієї України, бо пропонує оптимальні ціни та сертифіковану продукцію високої якості. Має також Віктор і постійних клієнтів, які купують товар гуртом для своїх агентств. А якщо попит високий, то і пропозицію треба нарощувати.

Саме тому він, дізнавшись з інформаційних сайтів про урядову програму «Власна справа», вирішив взяти у ній участь. Складання бізнес-плану для нього, бізнесмена з великим досвідом підприємницької діяльності, не склало труднощів. За отриманий грант у розмірі 150 тис. грн В. Михайляк оновив технічні засоби, меблі, придбав сировину та інші витратні матеріали, розширив асортимент продукції. А ще – створив робочі місця та працевлаштував на них двох безробітних за скеруванням Яворівської філії Львівського обласного центру зайнятості.

«Ніколи не зупиняюся на досягнутому, – розповідає Віктор. – У бізнесі потрібно завжди тримати руку на пульсі часу, вивчати попит і пропозицію, враховувати цінову політику. Участь у грантовій програмі та державна інвестиція додали ентузіазму: разом з урізноманітненням асортименту збільшилося число замовлень, зросли обсяги виробництва, а відповідно і прибуток. Найближчим часом планую запустити власний сайт і контекстну рекламу. Переконався, що у бізнесі нема нічого неможливого, головне – визначити мету та працювати на результат».

Нагадуємо, що за державною програмою «Власна справа» бажаючі можуть отримати мікрогрант на створення або розвиток бізнесу у розмірі від 50 до 250 тис. грн. Для цього потрібно розробити бізнес-план і надіслати заявку через портал «Дія». За додатковою інформацією звертайтеся до підрозділів служби зайнятості (адреси – за посиланням  ). 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних