Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Презентація завершених проєктів програми мікрогрантів «Вогнеборці»

Дата: 28.03.2024 19:08
Кількість переглядів: 56

Фото без опису


Яворівська громада одна з шести громад-переможців грантового конкурсу «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні». Нам вдалося впровадити аж 2 проєкти по цій програмі: «Клас безпеки» у Яворівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів 2 та ремонт депо для пожежників-добровольців у Бунові.

Сьогодні Генеральний консул Республіки Польща у Львові, представники Фонду міжнародної солідарності разом з керівництвом ДСНС завітали на офіційне відкриття завершення проєктів.

На створення класу безпеки з усім необхідним обладнанням було використано 184 тисяч гривень грантової допомоги та 170,3 тисяч гривень з місцевого бюджету. З нагоди відкриття діти провели показовий урок з надання першої домедичної допомоги. Створення такого безпекового що простору в школі - це спосіб набуття корисних навичок, які необхідні у сьогоденні.

Інший проєкт передбачав покращення умов для добровільної пожежної команди у селі Бунів, яка була створена ще у 2022 році. Завдяки участі громади в програмі "Вогнеборці" вдалося залучити майже 500 тисяч гривень цільової фінансової допомоги на ремонт та утеплення депо. Ще 458 тисяч гривень виділили з міського бюджету. Відтепер наші добровольці мають комфортні умови для виконання своїх обов'язків!

Дякуємо нашим партнерам, Снєжка - Україна за допомогу і підтримку в реалізації цих проєктів! Дякуємо усім, хто плідно працював, аби вони втілилися в життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних