Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформує Яворівська філія ЛОЦЗ

Дата: 15.03.2024 10:08
Кількість переглядів: 95

Фото без опису


Доволі часто нам доводиться знаходити вихід зі складних неоднозначних ситуацій, відстоювати свою позицію, долати недовіру друзів чи близьких. Впорається з цим завданням лише той, хто вміє знайти джерело проблем і знає методи їх усунення.

З цією думкою погоджується педагог-психолог з більш як 38-річним стажем роботи у школі м. Яворова Ольга Петрик. На одній із презентацій послуг служби зайнятості, яку проводили у навчальних закладах фахівці Яворівська філія Львівського обласного центру зайнятості, вона дізналася про можливість отримати ваучер на навчання для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці. Відразу зацікавилася цією інформацією, з’ясувала умови програми, підготувала перелік необхідних документів. Разом зі спеціалістами жінка обрала освітній заклад, де проводиться навчання за обраним фахом. Зупинилася на Центрі неформальної освіти Інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Львівський національний університет імені Івана Франка, де за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття вчилася за напрямом «Системно-поведінкові методи психологічної допомоги». «Я вдячна державі та службі зайнятості за надану можливість підвищити рівень фахової компетентності. Життя не стоїть на місці, тому слід постійно самовдосконалюватися. Мені у цьому допоміг ваучер. Він став потужним ресурсом для професійного зростання», – говорить Ольга Петрик.

Далі http://surl.li/rmvjs

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних