Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Яворові вшанували велич духу Великого Кобзаря

Дата: 08.03.2024 13:17
Кількість переглядів: 82

Фото без опису


Сьогодні на центральній площі міста Яворівська громада разом з представниками влади та духовенства зібралась на величну подію – вшанування пам'яті великого сина українського народу, Тараса Шевченка.

Тарас Григорович Шевченко – це не тільки символ української культури та національного відродження, але й мудрий наставник, чиї слова звучать актуально й сьогодні. Його творчість переповнена проникливими роздумами про справедливість, свободу, гідність та любов до рідної землі. Ми, його нащадки, повинні пам'ятати цю історичну спадщину, цінувати нашу національну самосвідомість і працювати над будівництвом кращого майбутнього для нашої країни. Слова великого Кобзаря залишаються актуальними й сьогодні, вони звучать як заклик до правди, справедливості та гідності. Його творчість наповнена неповторним духом любові до рідної землі та прагненням до просвітлення та національного відродження.

Нехай дух Тараса Шевченка завжди буде нашим провідником у складні часи, а його творчість надихає нас до великих справ і досягнень. Вшановуючи пам'ять великого поета, читаючи його вірші як в тилу так і на передовій, ми підтверджуємо свою вірність його ідеалам та боротьбі за свободу і гідність кожного українця. Нехай дух Тараса Шевченка завжди буде нашим провідником і вдихновленням на шляху до величі та вільної України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних