Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Львівщина – серед лідерів за кількістю переможців проєкту «єРобота»

Дата: 20.02.2024 11:07
Кількість переглядів: 86

Фото без опису


Підбиті підсумки розгляду бізнес-планів, що були подані учасниками проєкту «єРобота» з 1 до 14 січня 2024 року з урахуванням доопрацьованих документів, надісланих у попередні періоди.

Кошти у вигляді мікрогрантів, загальна сума яких 5,1 млн грн, отримає 21 претендент із Львівщини: 13 фізичних осіб-підприємців, 2 юридичні особи та 6 підприємців-початківців. Для відкриття або розгортання бізнесу вони планують придбати нове обладнання, матеріали, інструменти, покрити витрати з оплати оренди приміщення, послуг з маркетингу, реклами, а також створити 44 робочих місць.

Більшість переможців цієї хвилі (14 осіб) масштабуватимуть бізнес у Львівській громаді, де зросте виробництво будівельних металевих конструкцій, верхнього або робочого одягу, розшириться діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування, індустрії краси, організації дитячого дозвілля та ін.

«За кількістю позитивних рішень у цій хвилі Львівщина знову увійшла до п’ятірки лідерів, – повідомив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк. – Загалом від початку дії програми, тобто від липня 2022 року, право на отримання коштів для започаткування або розбудови власної справи вибороли 2020 осіб, бізнес-плани котрих розглядалися на комісії ЛОЦЗ. Таким чином в області буде освоєно 478 млн грн і створено 4379 робочих місць».

За його словами, фінансування на суму понад 1 млн грн у цій хвилі також отримають троє учасників програми «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», котрі створять 5 робочих місць. Загалом ветеранський бізнес на Львівщині розвиватимуть 23 учасники бойових дій і 14 дружин захисників.

Подати заявку для участі у грантових програмах можна через портал «Дія» (https://diia.gov.ua/services/grant-na-vlasnu-spravu). Деталі проєктів – https://bit.ly/3ohSjqA та http://surl.li/glaly. Консультації надаються у підрозділах обласної служби зайнятості (контакти – http://surl.li/jpvpt).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних