Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дизельне паливо та бензин А-95

Дата: 21.11.2023 16:27
Кількість переглядів: 80

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: Яворівська міська рада Львівської області; 81000, Львівська область, м. Яворів, вул. Львівська, 15; код ЄДРПОУ – 33213539.

 

Назва предмету закупівлі: «Дизельне паливо та бензин А-95 (код ДК 021:2015 - 09130000-9- Нафта і дистиляти)»

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-11-21-010473-a

 

Обґрунтування доцільності закупівлі Товару: Саме цей вид палива за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає вимогам і потребам замовника. Тому з метою ефективного та раціонального використання коштів замовник здійснює закупівлю саме дизельного палива.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Закупівля здійснюється відповідно Закону України «Про публічні закупівлі» та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 зі змінами.

 

Закупівля товару: Дизельне паливо та бензин А-95 (код ДК 021:2015 - 09130000-9- Нафта і дистиляти) (далі – Товар) закуповується за процедурою відкритих торгів з особливостями , КЕКВ 2210 - Предмети, матеріали, обладнання та інвентар.

 

Назва предмета закупівлі

Дизельне паливо та бензин А-95

Код ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

09130000-9 — Нафта і дистиляти

Назва товару номенклатурної позиції предмета закупівлі та код товару , визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі

 Дизельне паливо: ДК 021:2015: 09134200-9 — Дизельне  

 паливо;

 

 Бензин А-95: ДК 021:2015: 09132000-3 — Бензин

 

Відповідність державним стандартам

 Дизельне паливо: ДСТУ 7688:2015

 Бензин А-95: ДСТУ 7687:2015

 

Кількість поставки товару

Дизельне паливо – 6389 л

Бензин А-95 – 750 л

Місце поставки товару:

передача скретч-карток/ талонів

відпуск палива

- за адресою замовника,

- АЗС м. Яворів, смт. Краковець Яворівського району Львівської області

Строк поставки товару

до 31 грудня 2023 року включно

 Обґрунтування обсягів закупівлі Товарувідповідно до планової потреби Замовника, листа відділу освіти Яворівської міської ради Львівської області та командира Добровольчого формування № 1 Яворівської міської територіальної громади, а також враховуючи обсяги кошторисних призначень на 2023 рік.

 

Розмір бюджетного призначення визначено відповідно до затвердженого кошторису Яворівської міської ради Львівської області та прогнозованих обсягів використання дизельного палива протягом 2023 року.

Очікувана вартість предмета закупівлі Товару:   392 645,00 грн з ПДВ (триста дев’яносто дві тисячі шістсот сорок п’ять гривень 00 коп.)

Вимоги щодо якості предмету закупівлі:

Якість товару повинна відповідати умовам/вимогам, встановленим чинним законодавством України для цієї категорії Товару. Технічні та якісні характеристики Товару повинні відповідати чинним нормативним актам (державним стандартам / технічним умовам / нормам) в т.ч. ДСТУ 7688:2015 та ДСТУ 7687:2015 .

Кожна партія палива, що вводиться в обіг або перебуває в обігу, повинна мати документ про якість палива (паспорт якості тощо).

Вимоги до предмета закупівлі:

Паливо повинно відпускатись цілодобово на підставі пред’явлення скретч-карток/ талонів на власних або орендованих АЗС учасника процедури закупівлі, або на АЗС партнерів учасника процедури закупівлі, тощо, розташованих в м. Яворів, смт. Краковець Яворівського району Львівської області та на всій території України, крім Донецької, Луганської областей та АР Крим.

Поставка та передача у власність замовника товару здійснюється за скретч-картками/ талонами номіналом 10 літрів.

Термін дії скретч-карток/ талонів повинен становити не менше 6 місяців з дати їх передачі (у складі тендерної пропозиції учасник надає гарантійний лист).

Кожна партія товару при поставці повинна супроводжуватись документом (ми), що засвідчують якість товару (наприклад  паспорт якості та/ або сертифікат відповідності тощо).

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі Товару: розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено відповідно рекомендаціям Наказу Мінекономіки від 18.02.2020р. №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з урахуванням інформації, отриманої 

з Інтернет ресурсу: https://index.minfin.com.ua/ua/markets/fuel/  

 Уповноважена особа                                                                                                             Катерина СТАНЬКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних