Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває ремонт та облаштування приміщень пожежного депо добровільної пожежної команди с.Бунів

Дата: 13.12.2023 11:23
Кількість переглядів: 133

Фото без опису


Відповідно до договору про надання цільової фінансової допомоги №2023/MG/UA-CP-02 від 01.09.2023 року на реалізацію проєкту «Комфорт та умови роботи: запорука розвитку добровільного пожежного руху» укладеного між Представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні та Яворівською міською радою, нами заплановано проведення поточного ремонту та облаштування приміщень пожежного депо добровільної пожежної команди с.Бунів Яворівської міської ради.

Яворівською міською радою Львівської області було проведено закупівлю необхідних матеріалів та укладено угоду з Товариством з обмеженою відповідальністю "САПФІР ІНВЕСТ ПЛЮС" на виконання робіт для проведення поточного ремонту нежитлової будівлі пожежного депо добровільної пожежної команди за адресою: Львівська область, Яворівський район, с. Бунів, майдан Шевченка, 2.

Підрядники активно розпочали роботи з поточного ремонту та облаштування приміщень пожежного депо добровільної пожежної команди с.Бунів Яворівської міської ради.

Представником Фонду міжнародної солідарності в Україні Юрієм Благутою спільно із представниками Яворівської міської ради 12 грудня 2023 року проведено моніторинговий візит у с.Бунів щодо реалізації проєкту«Комфорт та умови роботи: запорука розвитку добровільного пожежного руху».

Цільова група проєкту, якою є мешканці Бунівського та Калинівського старостатів, отримає значний ряд позитивних результатів та користь від реалізації даної ініціативи:

1. Підвищена обізнаність. Мешканці отримають чітку та доступну інформацію про правила пожежної безпеки, а також дії, які слід вживати в разі надзвичайних ситуацій. Вони зможуть свідомо та ефективно діяти в разі пожежі, що дозволить зменшити ризики та мінімізувати збитки.

2.Активна участь. Мешканці отримають можливість брати участь у добровільному пожежному русі, що дозволить їм відчути свою важливу роль у забезпеченні безпеки громади. Ця активна участь сприятиме підвищенню їх відповідальності та залучення до рішення питань безпеки.

3.Навички допомоги. Мешканці зможуть навчитися надавати допомогу рятувальникам та іншим службам під час надзвичайних ситуацій. Ці навички можуть врятувати життя та запобігти поширенню небезпеки.

4.Обмін знаннями. Впровадження проєкту сприятиме створенню платформи для обміну досвідом та знаннями між різними групами: рятувальниками, пожежниками, волонтерами та громадянами. Цей обмін допоможе покращити загальну координацію та співпрацю під час надзвичайних подій.

5.Зміцнена спільність. Реалізація проєкту сприятиме зміцненню спільноти та партнерства між громадянами, органами влади та рятувальними службами. Взаємодія на рівні безпеки сприятиме створенню більш безпечної та злагодженої громади.

Отже, впровадження ініціативи від впровадження проєкту сприятиме покращенню умов роботи, зберігання майна, обладнання та організації відпочинку у вільний час від роботи добровільної пожежної команди с.Бунів, збільшенню обізнаності громадян, їх активній участі та підвищенню рівня безпеки на території громади, зменшення кількості пожеж та виїздів підрозділів ДСНС до Бунівського та Калинівського старостатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних