Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про зміну тарифу на централізоване водопостачання для абонентів МКП "Яворіввода"

Дата: 20.11.2023 12:10
Кількість переглядів: 511

Фото без опису


Згідно рішення виконавчого комітету Яворівської міської ради Львівської області № 204 від 30.06.2023 р. (із змінами згідно рішення № 378 від 25.10.2023 р.) встановлено тариф на послугу з централізованого водопостачання для населення Яворівської територіальної громади, з 01.01.2024 р. у розмірі 28,44 грн. за 1 м.куб. з ПДВ.

До цього часу тариф для населення тримався на рівні довоєнного часу - 23,45 грн за 1 м.куб. А різницю в тарифі компенсувала Яворівська міська рада.

Підняття тарифу на водопостачання пов'язане із зростанням ціни на паливно-мастильні матеріали, електроенергію, реагенти та ремонтне обладнання. Зокрема, близько 30% в тарифі водоканалу – це вартість електрики.

Звернемо увагу, що у липні 2022 року Президент України встановив Мораторій на підвищення тарифів за комунальні послуги. Він стосується лише послуг з розподілу природного газу, теплову енергію та постачання гарячої води.

Рішення виконавчого комітету Яворівської міської ради № 204 від 30.06.2023 "Про встановлення тарифу на послугу з централізованого водопостачання на послугу, що надається МКП "Яворівода""

Рішення виконавчого комітету Яворівської міської ради № 378 від 25.10.2023 "Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Яворівської міської ради від 30.06.2023 №204 "Про встановлення тарифу на послугу з централізованого водопостачання, що надається МКП "Яворіввода""


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних