Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обдарована молодь - гордість нашої громади

Дата: 18.09.2023 10:52
Кількість переглядів: 171

Фото без опису


Вже традиційно Яворівська міська рада щороку нагороджує талановитих учнів та обдаровану молодь, їхніх наставників - педагогів.

Сьогодні Яворівський міський голова Ігор Грабовський разом із начальником Відділ освіти Яворівської міської ради Володимир Байда привітали учнів, які отримали високі результати з національного мультитесту. Це 9 колишніх школярів, а зараз студентів вишів, які здобули 200 балів з НМТ, один випускник здобув 400 балів!

Цьогоріч вперше стипендію Яворівської міської ради «Обдарованість» отримають учні переможці обласних, всеукраїнських та міжнародних олімпіад, конкурсів, змагань, чемпіонатів. Це 17 дітей, котрі протягом року щомісячно отримуватимуть стипендію у розмірі 1000 гривень за високі досягнення у навчанні та спорті!

Також грошові винагороди отримали учні, переможці та призери наукових та спортивних заходів різних рівнів. Це вихованці нашої позашкільної освіти, загальноосвітніх навчальних закладів та спортивної школи.

Не менше уваги заслуговують й батьки, вчителі та тренери нашої громади, чий вклад у перемоги учнів неоціненний. Яворівський міський голова кожному подякував за працю та розвиток, за роботу з молоддю та відданість справі, за підтримку та всебічний розвиток своєї дитини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних