Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У громаді триває благоустрій території

Дата: 05.09.2023 15:10
Кількість переглядів: 140

Фото без опису


Останні дні літа принесли рясні дощі, грози й буревії по всій Львівщині. Негода наробила багато біди: позривала дахи, переламала дерева, які пошкодили електромережі, підтопила подвір'я. Разом з мешканцями, комунальні служби нашої громади в межах своїх можливостей долали наслідки такої погоди.

З резервного фонду Яворівської міської ради було виділено 100 тисяч гривень на допомогу тим мешканцям, чиї оселі зазнали значних пошкоджень: в одному будинку пориви вітру повністю зірвали дах, а в іншому - внаслідок попадання блискавки дах згорів.

Попри виклики, які кидає нам норовлива погода, комунальники продовжують виконувати заплановані роботи. Зокрема, щебіюють вулиці у Нагачеві, Завадові, Верблянах та Калитяках.

Також, проводиться риття кюветів, аби в дощові погоду грунтові дороги не перетворювалися у непрохідні випробування. Такі рови вже є у Оселі та Черчику.

Зрізку аварійних дерев здійснили у кількох районах Яворова, у Старому Ярі та Свидниці. Ремонт вуличного освітлення проводився у Руді Краковецькій, Свидниці та Яворові.

Разом з тим, комунальні служби Яворівської громади дбають про благоустрій територій у Наконечному Першому, Яворові, Нагачеві та Свидниці.

Дякуємо свідомим мешканцям нашої громади, які вміють цінувати чужу працю та як добрі господарі дбають про чистоту й порядок своїх населених пунктів! Адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних