Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Які професії на Львівщині найбільш оплачувані?

Дата: 16.08.2023 14:40
Кількість переглядів: 152

Фото без опису


Серед майже 7900 вакансій, якими станом на 16.08.2023 року оперує Львівська обласна служба зайнятості, у 175 пропозиціях роботи зазначена зарплата, вища за 30 тис. грн. На таку винагороду можуть розраховувати інженер з якості, інженер-механік груповий, інженер-технолог, менеджер (управитель) з постачання, аналітик і фахівець (банківська сфера), головний інженер, майстер виробничої дільниці, бухгалтер, директор відділення, аудитор, представник торговельний.

Заробіток, що стартує від 30 тис. грн, пропонують і представникам робітничих професій, зокрема водіям автотранспортних засобів, електрозварникам ручного зварювання, малярам, мулярам, штукатурам, машиністам екскаватора одноковшового, монтажникам гіпсокартонних конструкцій, покрівельникам будівельним, слюсарям з ремонту колісних транспортних засобів, трактористам-машиністам сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, вантажникам і підсобним робітникам.

Найвищі зарплати в області задекларували працедавці Червоноградської територіальної громади. Начальнику (завідувачу) підрозділу вони готові платити 80 тис. грн, інженеру з транспорту – 64 тис. грн, водію автотранспортних засобів (міжнародні перевезення) – 60 тис. грн, агроному – 52 тис. грн.

Із повним переліком вільних робочих місць і вакантних посад можна ознайомитися на сайті Львівського ОЦЗ (https://lviv.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy), профілі «Львівський обласний центр зайнятості.» у соціальній мережі «Фейсбук» (https://bit.ly/3pZJ7IC), а також у закладці «Єдиний портал вакансій» (https://jobportal.dcz.gov.ua ) інтернет-ресурсу Державної служби зайнятості. Консультації щодо перспектив зайнятості надаються у підрозділах ЛОЦЗ ( http://surl.li/jpvpt).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних