Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День міста Яворова на футбольному полі в компанії добрих друзів

Дата: 18.07.2023 15:40
Кількість переглядів: 143

Фото без опису


У неділю, 16 липня, наше королівське місто відзначало свою 647-річницю від дня заснування. Традиційно, цей святковий день розпочався з Божественної літургії. У різних храмах Яворова містяни молилися за мир, перемогу і щасливе повнення наших воїнів до рідного дому .

Святкування продовжилося на стадіоні імені Євгена Смука. У цей день ми мали урочисте відкриття оновленого спортивного простору, на яке приїхали шановані гості з усієї Львівщини і навіть закордоння! Привітати яворівців з Днем міста завітали голова ЛОВА Максим Козицький та його заступник Андрій Годик, представники 24 Окрема Механізована Бригада, керівники району, голови громад, депутати різних рівнів та наші нові партнери з Gmina Lubaczów. Дякуємо священнослужителям за спільну молитву і освячення нашого стадіону!

В присутності різних органів влади та під оплески тисячі глядачів, юні чемпіони нашої громади отримали нагороди за свої здобутки на спортивній арені. Усі переможці - вихованці Яворівська ДЮСШ з різних видів спорту.

Найцікавішою та найочікуванішою для кожного частиною було відкриття був товариський матч між Національною збірною України серед ветеранів та збірною ветеранів «Яворів». Результатом палкої (бо на вулиці було понад 30 градусів спеки!) гри стала перемога національної збірної з рахунком 3:2! ⚽️

Хочемо зауважити, що право здійснити перший удар по м‘ячу у цьому матчі розпочав наш Герой Петро Буряк, незламний воїн, який внаслідок бойових дій втратив обидві ноги і пальці лівої руки. Його сила і воля до життя надихає нас рухатися вперед і не здаватися! Слава мужньому захиснику! 

Право підняти Державний прапор України надали Герою України Дмитру Бублику, прапор Євросоюзу - вихованці Яворівської ДЮСШ Софії Станько, а прапор Яворова - найкращому бомбардиру ФК «Карпати», яворівчанину Андрію Покладку.

Під час футбольного матчу проводилася благодійна лотерея на підтримку нашого батальйону тероборони. Завдяки своїм донатам та фортуні вдачі наші переможці отримали футбольні м‘ячі та футболки з автографами зірок футболу! Дякуємо кожному, хто допомагає нашій армії! Кожен ваш вклад, навіть найменший - це вклад у Перемогу.

Дякуємо ГО «Любисток», що влаштували справжнє свято для наших наймолодших уболівальників!

Дякуємо Яворівська районна організація Товариства Червоного Хреста України за допомогу у проведенні заходу!

Дякуємо кожному, хто доклав частинку своєї праці до того, аби ми могли насолодитися грою, відпочити і зустрітися в гарній компанії! Дякуємо комунальним службам та усім працівникам міської ради за плідну роботу!

А найголовніше - дякуємо нашим мужнім захисникам і захисницям, завдяки яким ми мали можливість під мирним українським небом відзначити ще один День міста Яворова!

Усі фото з заходу - https://drive.google.com/.../1QDbLNWYTDkMJFpEX41reDsyBKSf...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних