Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі

Дата: 02.06.2023 09:16
Кількість переглядів: 123

 

Відділ культури, туризму, молоді та спорту Яворівської міської ради

            вул.Івана Франка,10, м.Яворів, Львівська обл., 81000, код за ЄДРПОУ- 43983783

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ №710 від 11.10.2016Про ефективне використання державних коштів(зі змінами))

 

     1.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником(у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі (лотів)(за наявності):

     Капітальний ремонт фасаду Народного дому с. Черчик по вул. Завигін, 3 (заходи з енергозбереження) (ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація)

2.Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями,

UA-2023-05-31-009705-а.

3. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. Технічне завдання викладене додатком до тендерної документації . У разі, якщо інформація про технічні та якісні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретну торгівельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, то такі посилання слід читати з виразом «або еквівалент».

 4. Розмір бюджетного призначення: 1572404,40 грн. з ПДВ Згідно рішення сесії Яворівської  міської ради Львівської міської ради

5.Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-:2013 «Правила визначення вартості будівництва» відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації. Дана норма закріплена наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості робіт із загальної кошторисної вартості будівництва за зведеним кошторисним розрахунком вартості об’єкта будівництва виключаються суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» з урахуванням ПДВ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних