Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі глядацьких крісел для Народних домів с.Бунів та с. Передвір’я, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 19.11.2021 09:26
Кількість переглядів: 72

 

Відділ культури, туризму, молоді та спорту Яворівської міської ради

 

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі глядацьких крісел для Народних домів с.Бунів та с. Передвір’я, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

 

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ №710 від 11.10.2016Про ефективне використання державних коштів(зі змінами))

 

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб  - підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1.найменування замовника: Відділ культури, туризму, молоді та спорту Яворівської міської ради.

1.2. місцезнаходження замовника: вул.Івана Франка,10, м.Яворів, Львівська обл., 81000.

1.3.ідентифікаційний код замовника: 43983783

1.4.категорія замовника:Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

2.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником(у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі (лотів)(за наявності): Код ДК 021 2015-39110000-6 — Сидіння, стільці та супутні вироби і частини до них (Глядацькі крісла для Народних домів с.Бунів та с.Передвір’я)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги,

UA-2021-11-19-014502-а.

4.Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:260000,00грн.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної  інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

5.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі.Термін постачання – з моменту укладення договору по 30.12.2021р.

 

                Інформація про необхідні якісні та технічні характеристики предмета закупівлі

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Предмет закупівлі

Кіл-сть,

шт.

Технічні характеристики

Глядацькі крісла

Зображення 1

 

ЛИЦЕЙ УНИВЕРСАЛ

 

Зображення 2

 

licey_info

 

Зображення 3

Фото без опису

200

 

Крісла повинні відповідати вимогам ТУ, розробленим виробником, зареєстрованим в регіональному органі сертифікації та стандартизації і внесеним до бази даних «Технічні умови України». Виробництво крісел відповідає системі управління якістю та системі екологічного управління, що підтверджується відповідним Сертифікатом ДСТУ ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015,IDT), та сертифікатом ДСТУ ISO14001:2015 (ISO14001:2015, IDT).

Крісло повинно мати поліпшену ергономічну, анатомічну, конструкцію та надавати максимальний комфорт, витримувати високі експлуатаційні навантаження. Дизайн крісел повинен бути  лаконічний, сучасний.

Крісла на металевих стійках без кріплення до підлоги, повинні збиратися в секції відповідно до плану розташування, узгодженого із Замовником.

Стійки крісел повинні бути металеві, стальні цільнозварні, товщина металу не менше 1,2мм. 

Металеві стійки повинні мати захисне декоративне покриття (порошкове фарбування кольору «чорний оксамит»).

Підлокітник повинен бути прямим, скругленим з зовнішнього краю (як вказано на зображенні 3), 260 мм довжина, висота 40мм, ширина 45мм, без гострих кутів, повинен виготовлятися з масиву твердих порід деревини, на поверхню підлокітників повинен бути нанесений лак швидкої кристалізації, що забезпечить не тільки тонування деревини, але й захист від зовнішніх пошкоджень. Захисний шар твердий, рівний та гладкий. Колір тонування підлокітника узгоджується із Замовником під час укладання договору.

Спинка крісла повинна бути м’яка, товщина не менше 30мм, спинка кріпиться до металевих стійок за допомогою відкритих вузлів кріплення. Спинка обтягнута спеціалізованою меблевою тканиною  вищого ґатунку з підвищеними експлуатаційними характеристиками та  стійкістю до горіння. Подушка спинки крісла ергономічної форми для зручного розташування у кріслі, внутрішнє наповнення з пінополіуретану еластичного з підвищеною жорсткістю не менше 40кг.на м.куб. Матеріали для виготовлення спинки крісла фанера або ДСП та фанера, еластичний поліуретан  товщиною не менше 10 мм, загальна товщина спинки повинна бути не менше 30мм. Для надання форми спинки та для зручності сидіння кут нахилу спинки 107-108 градусів.

Основа сидіння крісла повинна бути виготовлена з фанери або з ДСП та фанери, товщина сидіння не менше 30 мм. Сидіння повинно бути обтягнуте спеціалізованою меблевою тканиною  вищого ґатунку з підвищеними експлуатаційними характеристиками та стійкістю до горіння. Сидіння крісла повинно бути м’яке, сидіння  не повинно просідати та не повинно змінювати форму на протязі експлуатаційного терміну, але не менше ніж 3 роки гарантійного експлуатування. Внутрішнє наповнення з пінополіуретану еластичного з підвищеною жорсткістю  40кг.на м.куб.

Зовнішній вигляд повинен відповідати розмірам та зображенню на малюнку.

Колір тканини та підлокітників обираються та погоджуються безпосередньо перед виготовленням товару із Замовником.

 

Додаткові умови:

Доставку та монтаж крісел виконує Переможець (Постачальник).

Для більш якісної оцінки виконання технічних вимог, Учасник, тендерна пропозиція якого знаходиться на етапі оцінювання («Кваліфікація»), повинен надати Замовнику зразок для погодження, протягом двох робочих днів з дня початку розгляду тендерної пропозиції, що підтверджується гарантійним листом. Термін виготовлення: 30 календарних днів з моменту підписання договору, надати підтвердження щодо даної вимоги. Учасник у складі тендерної пропозиції надає гарантійний лист зі строком гарантійного терміну на товар.

Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником,  учасник - виробник повинен надати  у складі своєї  тендерної пропозиції  наступні документи:

  • сканований оригінал  діючого на момент розкриття пропозиції сертифікату відповідності на систему  управління якістю відповідно до ДСТУ ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015,IDT), що виданий органом сертифікації на ім’я учасника стосовно виробництва (у випадку, якщо учасник є виробником товару) та/або  реалізації меблів.
  • сканований оригінал  діючого на момент розкриття пропозиції сертифікату відповідності на систему  екологічного управління відповідно до ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO14001:2015,IDT), що виданий органом сертифікації на ім’я учасника стосовно виробництва(у випадку, якщо учасник є виробником товару) та/або  реалізації меблів.

сканований оригінал ТУ, розроблених саме Учасником. ТУ повинні бути зареєстровані в регіональному органі сертифікації та стандартизації, внесені до бази даних «Технічні умови України» та погоджені з ГУ ДСНС  України;

-   сканований оригінал  діючого на момент розкриття пропозиції сертифікату відповідності ДСТУ ГОСТ 19917:2016;

     сканований оригінал  діючого на момент розкриття пропозиції висновку Державної санітарно-епідеміологічної експертизи ДСТУ ГОСТ 19917:2016;

-   сканований оригінал висновку Державної санітарно-епідеміологічної експертизи, складений на підставі ТУ виробника;

   - сканований оригінал висновку Державної санітарно-епідеміологічної експертизи на ТУ виробника;

   - сканований оригінал протоколу випробувань крісел за визначенням нормального коефіцієнту звукопоглинання;

   -  сканований оригінал протоколу випробувань по визначенню групи горючості зразків тканини.

 

Учасник - не виробник у складі своєї тендерної пропозиції повинен надати:

  • сканований оригінал  діючого на момент розкриття пропозиції сертифікату відповідності на систему  управління якістю відповідно до ДСТУ ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015,IDT), що виданий органом сертифікації на ім’я учасника стосовно виробництва (у випадку, якщо учасник є виробником товару) та/або  реалізації меблів.
  • сканований оригінал  діючого на момент розкриття пропозиції сертифікату відповідності на систему  екологічного управління відповідно до ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO14001:2015, IDT), що виданий органом сертифікації на ім’я учасника стосовно виробництва (у випадку, якщо учасник є виробником товару) та/або  реалізації меблів.
  • Копію ТУ виробника, завірену виробником;
  • копію висновку Державної санітарно-епідеміологічної експертизи, складеного на підставі ТУ виробника, завірену виробником;
  • копію висновку Державної санітарно-епідеміологічної експертизи на ТУ виробника, завірену виробником;
  • копію діючого на момент розкриття пропозиції сертифікату відповідності ДСТУ ГОСТ 19917:2016, виданого на виробника товару та завіреного виробником;
  • копію діючого на момент розкриття пропозиції висновку Державної санітарно-епідеміологічної експертизи ДСТУ ГОСТ 19917:2016, виданого на виробника товару та  завіреного виробником;
  • копію протоколу випробувань крісел за визначенням нормального коефіцієнту звукопоглинання виробника, завірену виробником;
  • копію протоколу випробувань по визначенню групи горючості зразків тканини виробника, завірену виробником;
  • згода від виробника товару на використання учасником документів, які належать виробнику.

Якщо учасник процедури закупівлі не є виробником товару, надати оригінал авторизаційного листа, виданого учаснику (або на ім’я замовника торгів) компанією-виробником Товару (або його офіційним представництвом, або дилером, або дистриб’ютором на території України), яким підтверджуються повноваження учасника на розповсюдження Товару. У авторизаційному листі повинно бути визначено назву учасника, предмет закупівлі; повноваження учасника на розповсюдження Товару, що є предметом закупівлі, гарантійних зобов'язань виробника та наявності сервісних центрів виробника на території України (вказати адресу, контактний телефон).

  • лист-гарантію від виробника, адресовану на ім’я Замовника про виконання умов поставки;

 

Гарантійний термін експлуатації товару - 36 місяців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних