Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі ДК 021:2015: 09120000-6 Газове паливо (природний газ), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 09.07.2021 17:48
Кількість переглядів: 70

 

Відділ культури, туризму, молоді та спорту Яворівської міської ради

 

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі ДК 021:2015: 09120000-6 Газове паливо (природний газ), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

 

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ №710 від 11.10.2016Про ефективне використання державних коштів(зі змінами))

 

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб  - підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1.найменування замовника: Відділ культури, туризму, молоді та спорту Яворівської міської ради.

1.2. місцезнаходження замовника: вул.Івана Франка,10, м.Яворів, Львівська обл., 81000.

2.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником(у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі (лотів)(за наявності): ДК 021:2015: 09120000-6 Газове паливо (природний газ)   

1.3.ідентифікаційний код замовника: 43983783

1.4.категорія замовника:Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги,

UA-2021-07-09-004618-а.

4.Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:384000,00грн.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної  інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

5.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі.Термін постачання – з 15.10.2021р. по 31.12.2021р.

 

                Інформація про необхідні якісні та технічні характеристики предмета закупівлі

 

За одиницю виміру кількості Товару при його обліку приймається один кубічний метр (куб. м), приведений до стандартних умов: тиск 760 мм ртутного стовпчика і температура 20° C.

Якість Товару, який передається Постачальником Споживачу в пунктах призначення, має відповідати вимогам ГОСТ 5542-87 «Гази горючі природні для промислового та комунально-побутового призначення. Технічні умови»

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України діючим на період постачання товару.

            Якість природного газу, що видобувається на території України та передається до ГТС та ГРМ, повинна відповідати технічним вимогам ТУ 320.001.58764-007-95 «Гази горючі природні, що подаються в магістральні газопроводи» та ТУ 320.001.58764-008-95 «Гази горючі природні, що подаються з родовищ в промислові газопроводи та окремим споживачам.

         Технічні та якісні характеристики Товару за предметом закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам законодавства (державним стандартам, технічним умовам), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля. Учасник повинен використовувати систему екологічного управління. Для підтвердження необхідно надати в складі тендерної пропозиції копію діючого сертифікату ISO14001:2015, що засвідчує використання учасником вказаної системи екологічного управління та ISO 45001:2019 Системи управління охороною здоров’я та безпекою праці. Вимоги та настанови щодо застосування.

Замовник має право при поставці кожної окремої партії товару вимагати проведення незалежної експертизи та лабораторних досліджень щодо якісних показників(характеристик) товару та їх відповідності вимогам замовника. Учасники у складі тендерної пропозиції повинні письмово гарантувати можливість здійснення лабораторних досліджень газу природного, що постачається за умовами Договору. На підтвердження можливості проведення лабораторних досліджень проб газу, учасник надає у складі своєї пропозиції чинний договір з акредитованою, згідно чинного законодавства України, установою та/або підприємством на провадження таких досліджень, разом із з чинним документом, що підтверджує відповідність стану системи вимірювань такої установи та/або підприємства вимогам ДСТУ ISO 10012:2005 Системи керування вимірювання. Вимоги до процесів вимірювання та вимірювального обладнання, а також отриманий безпосередньо на ім’я учасника паспорт якості природного газу на одну з попередніх партій поставок товару, яка здійснена  безпосередньо учасником до кінцевого споживача, що підтверджується договором постачання природного газу даному споживачу, який також додається у складі тендерної пропозиції Учасника.

Учасник в складі пропозиції повинен надати сертифікат системи менеджменту інформаційної безпеки ISO 27001:2013.

Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства (державним стандартам (технічним умовам)), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля. Якщо учасник посилається в тендерній документації на конкретні маркування, протокол випробувань чи сертифікат, він зобов’язаний прийняти маркування, протоколи випробувань чи сертифікати, що підтверджують відповідність еквівалентним вимогам. Надаються листи, видані на ім’я учасника, від видобувника або компанії імпортера про відповідність товару технічним, якісним характеристикам.

Висновок екологічного аудитора про відповідність вимогам чинного законодавства України про охорону навколишнього природного середовища,   з висновком про те, що система управління навколишнім середовищем на об`єкті є достатньо ефективною. Такий висновок повинен бути виданий не раніше ніж 01 січня 2021 року.

Учасник у складі пропозиції зобов’язаний надати сертифікат якості (відповідності) на природний газ, а у випадку, якщо природний газ не підлягає обов’язковій сертифікації, надати  у складі пропозиції дійсний документ про таке, виданий такому учаснику від ДП “Львівстандартметрологія” у такому випадку зазначений сертифікат якості (відповідності) учасником не надається.

Місце поставки: Яворівський район, Яворівська ОТГ

Бібліотека, с.Калитяки, вул.Центральна, 57

Бібліотека, с.Чернилява, вул.Центральна, 91

Бібліотека, смт.Краковець, вул.Шухевича, 31

Бібліотека с.Новосілки, вул.Лісова, 19

Дитяча бібліотека, м.Яворів, вул.Львівська, 9

Бібліотека, с.Руда Краковецька, вул.Сонячна, 12

Музей Афганців, м.Яворів, вул.Львівська, 28

Музей Яворівщина, м.Яворів, вул.Львівська, 31

Музей ім.О.Маковея, м.Яворів, вул.Кобринської, 9

Школа  мистецтв, м.Яворів, вул.Загаєвича І., 55а

Народний дім ліч.№1, с.Глиниці-2, вул. Шевченка,164

Народний дім ліч.№2, с.Глиниці-1, вул.Шевченка,14

КМЦ “Сокіл”, м.Яворів, вул.Франка І., 10

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних