Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Львівщині зареєстровано понад сто вакансій із наданням житла

Дата: 30.05.2023 08:44
Кількість переглядів: 88

Фото без опису


Станом на 29 травня поточного року Львівська обласна служба зайнятості оперує інформацією про наявність в області більш як сто вакансій з наданням житла.

Четвертину з них складають пропозиції працевлаштування у Червоноградському районі для трактористів-машиністів сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, котрим платять 30 тис. грн, компенсують вартість пального та забезпечують корпоративним мобільним звязком. Натомість кухарю у місті шахтарів пропонують 10 тис. грн, а офіціанту – 7 тис.

У Дрогобичі працедавці готові забезпечити житлом і щомісячною зарплатою у розмірі 10 тисяч гривень маляра, підсобних робітників, покоївок і футерувальника-муляра. На операторів пральних машин у цьому районі очікує винагорода 9 тис. грн, на тракториста – 12 тис. грн, на психолога – 8,3 тис. грн.

Дві вакансії із житлом зареєстровано у Золочівському районі, зокрема для лікаря загальної практики (15 тис. грн) і столяра (6,7 тис. грн).

Стрийські працедавці запрошують на роботу покоївок і прибиральників службових приміщень, котрі потребують житла та погодяться на мінімальну зарплату. Шеф-кухарю гарантують 12,8 тис. грн, завідувачу виробництвом – 9 тис, дояру – 7 тис. грн.

У Яворівському районі на 7 тис. грн і житло може розраховувати бетоняр, а на 7,2 тис. грн. – грибоводи.

У Львівській філії ЛОЦЗ зареєстровано 34 вакансії із наданням житла. Найбільша винагорода зафіксована для пивовара (23 тис. грн) та кухарів (20 тис. грн). Праця токаря оцінюється у розмірі 16 тис. грн, тракториста 15 тис. грн, продавців непродовольчих товарів – 14,5 тис. грн, барменів, робітників фермерського господарства, видувальника скловиробів – 10 тис. грн, мийника-прибиральника рухомого складу – 9 тис. грн, монтера колії – 8,7 тис. грн, дояра – 7,5 тис. грн. А мінімальний заробіток пропонується офіціантам, кухонним робітникам і прибиральникам службових приміщень.

Більш детальну інформацію про перспективи працевлаштування можна отримати у підрозділах обласної служби зайнятості, а також на сайті ЛОЦЗ, у тому числі у рубриці «Єдиний портал вакансій».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних