Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шукаємо виробників морозива, зарплата 13-15 тисяч гривень

Дата: 23.05.2023 09:03
Кількість переглядів: 108

Фото без опису


Один із найвідоміших виробників морозива – ПрАТ «Львівський холодокомбінат», більш відомий любителям холодних ласощів як торгова марка «ЛІМО» – запрошує у свою команду працівників.

Претендентам пропонують вчасну виплату заробітної плати у розмірі 13-15 тисяч гривень, довіз до місця праці та в зворотному напрямку, премії, подвійну оплату за понаднормові умови роботи та інші бонуси.

Працівники товариства працюють у цеху з нормальною температурою повітря, забезпечуються фірмовим одягом, а з нагоди свят (Великодня, Дня матері, Дня Конституції та ін.) отримують подарунки. Окрім того, кожний працівник під час зміни може без обмежень ласувати морозивом, а також має право за зниженою ціною придбати товари, виготовлені на «ЛІМО», а це – морозиво, вареники, пельмені, равіолі, заморожені овочеві суміші,  заморожене тісто.

«Нині ми виготовляємо сто видів морозива. Але бракує працівників на лінію його укладання, – розповідає Голова правління товариства Володимир Халак. – Таку роботу може виконувати будь-хто, тобто особливих вимог до претендентів не висуваємо. Звісно, важливо бути уважним, працьовитим, сумлінним, адже доведеться, сидячи на стільці, брати з конвеєра обумовлену кількість морозива (наприклад, у вафельних стаканчиках – 5 штук, у шоколадній глазурі – 7) і складати його в ящик».

На перший погляд видається, що це – надто монотонні дії. Керівництво підприємства подбало й про те, аби працівники не втомлювалися одноманітністю: відпрацювавши на укладці продукції годину, наступний час вони виконують інші операції у стоячому положенні, приміром, огортають ящики з готовою продукцією клейкою стрічкою або маркують їх.

За словами керівника, зміна триває 12 годин (2 дні – денна, 2 – нічна, 2 дні – вихідні). Такий графік роботи, відповідно до результатів опитування працівників, найбільш підходить колективу, позаяк більше часу є для залагодження різних домашніх справ і повноцінного відпочинку.

«До вересня триває сезон найбільшого попиту на нашу солодку продукцію, – продовжує Володимир Халак. – Тому ми готові організувати довіз охочих працювати з різних куточків Львівщини».

Якщо ви мрієте про офіційну роботу з гідною зарплатою, долучайтеся до команди «ЛІМО»! Ви будете приємно здивовані створеними на виробництві умовами праці! З питань працевлаштування звертайтеся до підрозділів Львівського обласного центру зайнятості (https://bit.ly/459Fenf).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних