Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Легковий автомобіль RENAULT DUSTER або еквівалент (ДК 021:2015-34110000-1 Легкові автомобілі)

Дата: 04.05.2023 11:23
Кількість переглядів: 187

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формуваньЯворівська міська рада Львівської області; 81000, Львівська область, м. Яворів, вул. Львівська, 15; код ЄДРПОУ – 33213539.

Назва предмету закупівлі: Легковий автомобіль RENAULT DUSTER або еквівалент (ДК 021:2015-34110000-1 Легкові автомобілі)

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-05-04-013045-a

 

Мета закупівлі: Розпорядженням Яворівського міського голови № 06-15/115 від 17.06.2022 року створена комісія щодо розгляду матеріалів на призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, затверджено її склад та положення про неї. Станом на 15 лютого 2023 року в Яворівській територіальній громаді перебувають на обліку 2594 внутрішньо переміщених осіб. В середньому, щомісячно, дана комісія здійснює виїзди до 20-25 заявників по території Яворівської територіальної громади, які розмістили в себе внутрішньо переміщених осіб.

Враховуючи вищенаведене, є необхідність в придбанні службового автомобіля для Яворівської міської ради Львівської області, що дозволить відвідувати місця розміщення внутрішньо переміщених осіб та забезпечить належну роботу комісії щодо розгляду матеріалів на призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.

Закупівля здійснюється з метою забезпечення потреб діяльності жителів Яворівської територіальної громади, мобільності працівників та підвищення якості надання соціальних послуг. Також закупівля пов’язана з необхідністю виконання функцій, покладених на замовника.

Процедура закупівлі: відкриті торги у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. N. 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт i послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії  правового режиму воєнного стану в Україна та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 №1495 «Про внесення змін до особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Автомобіль призначений для роботи на дорогах незадовільної якості в т. ч. по  ґрунтовим дорогам, тому технічні вимоги враховують необхідність забезпечення виключення можливості виникнення проблем технічного характеру, пов’язаних з пристосуванням автомобіля до роботи на дорогах будь-якого стану та покриття. Крім того, автомобіль повинен споживати невелику кількість палива, бути невибагливим в експлуатації та стійким до зовнішніх чинників зносу. Задля дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії та ефективності Замовником було прийнято рішення   провести закупівлю легкового автомобіля із зазначеними характеристиками, згідно таблиці (додаток 2 до Тендерної документації).

Місце поставки товару: 81000, Україна, Львівська область, м. Яворів, вул. Львівська, 15.

Кількість - 1 од.

Термін поставки – включно до 31 травня 2023 року

Очікувана вартість предмета закупівлі: 850 000,00  грн з ПДВ.

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 

1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 

2) отримання комерційних (цінових) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 

3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют).

Відповідно до вказаної методики, при визначенні очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. 

При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувались середньостатистичні роздрібні ціни на даний вид товару, також враховувалась інформація про ціни на даний вид товару, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах дистриб’юторів відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронній системі закупівель "Prozorro".

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.




Уповноважена особа                                                                                                            Катерина СТАНЬКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних