Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

28 квітня відзначають Всесвітній день охорони праці

Дата: 28.04.2023 10:52
Кількість переглядів: 106

Фото без опису


Щорічно, 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці. В умовах воєнного стану питання охорони праці є особливо актуальними. З початком повномасштабної збройної агресії рф, тисячі працівників втратили можливість працювати у безпечних та здорових умовах, хоча цінність результатів будь-якої трудової діяльності не може бути вище цінності здоров’я та життя працівника.

Герої України борються за нашу свободу на передовій, але і мільйони працівників допомагають їм у тилу – підтримують економіку та критичну інфраструктуру, рятують життя, пишуть необхідні закони. На усіх фронтах б'ються за справедливе покарання агресора! Праця в умовах воєнного стану пов’язана з великою кількістю нових, в тому числі смертельно небезпечних чинників, що призводять до погіршення умов праці в усіх галузях економіки. Україна несе великі втрати в цій війні і ці втрати збільшуються внаслідок загибелі працівників на робочих місцях

Так, за даними Державної служби України з питань праці, від початку збройної агресії російської федерації під час виконання трудових обов’язків на виробництві постраждало 3065 працівників. На жаль 520 робітників віддали своє життя на робочому місці. Через ракетні обстріли та дії вибухових пристроїв під час виконання трудових обов’язків на виробництві постраждало 711 працівників, з яких 252 особи зі смертельним наслідком. Шануємо пам’ять працівників, які загинули на виробництві, в мирний час та під час воєнного стану!Цьогоріч, він присвячений безпечному та здоровому робочому середовищу як фундаментальному принципу та праву на роботі.

В умовах військової агресії окупантів сьогодні продовжують працювати тисячі підприємств та мільйони наших співвітчизників.

Детальнішу інформацію про організацію безпечних умов праці можна отримати на офіційному сайті Держпраці https://dsp.gov.ua/, та на інформаційному порталі pratsia.in.ua

Відповіді на найбільш запитувані питання розміщуються на офіційному веб-сайті служби, Також на інформаційному порталі рекомендації як безпечно працювати в умовах війни.

Консультації можна отримати: - по телефону: +380681404120 (вартість згідно з тарифами вашого оператора); - через месенджери Viber, WatsApp, Telegram за номером телефону +380681404120; - електронною поштою: interaktuvnyiinspektor_z@ukr.net; -заповнивши форму для отримання роз’яснення: https://forms.gle/LCiAbqjAxTRPjiFbA.

Також консультації можна отримати у приміщенні громадської приймальні Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, що знаходиться за адресою: Львівська обл., м. Львів, вул. Валова, буд. 31, або за телефоном (032) 235-48-42.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних