Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Бензин А-95 (код ДК 021:2015 - 09130000-9- Нафта і дистиляти)

Дата: 21.02.2023 13:45
Кількість переглядів: 130

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: Яворівська міська рада Львівської області; 81000, Львівська область, м. Яворів, вул. Львівська, 15; код ЄДРПОУ – 33213539.

 

Назва предмету закупівлі: « Бензин А-95 (код ДК 021:2015 - 09130000-9- Нафта і дистиляти)»

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-02-21-002672-a

 

Обґрунтування доцільності закупівлі Товару: Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару — для забезпечення потреби та безперебійної діяльності замовника, замовник здійснює закупівлю даного виду палива, а саме: Бензину А-95, оскільки саме цей вид палива використовується транспортними засобами замовника, та за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає вимогам і потребам замовника. Тому з метою ефективного та раціонального використання коштів замовник здійснює закупівлю саме даного виду палива.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Закупівля здійснюється відповідно Закону України «Про публічні закупівлі» та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 зі змінами.

Закупівля товару: Бензин А-95 (код ДК 021:2015 - 09130000-9- Нафта і дистиляти) (далі – Товар) проводиться за процедурою відкриті торгів з особливостями , КЕКВ 2210 - Предмети, матеріали, обладнання та інвентар.

 

№ з/п

Найменування товару

Кількість

Відповідність державним стандартам

1.

Бензин А-95

              1 800 л     

ДСТУ 7687:2015

 

 Обґрунтування обсягів закупівлі Товарувідповідно до фактичного обсягу витрат бензину А-95 у 2022 році та враховуючі обсяги кошторисних призначень на 2023 рік.

 Розмір бюджетного призначення визначено відповідно до затвердженого кошторису Яворівської міської ради Львівської області та прогнозованих обсягів використання бензину А-95 протягом 2023 року.

Очікуваний обсяг закупівлі Товару: бензину А-95 - 1800 літрів.

 Очікувана вартість предмета закупівлі Товару: 86 400, 00 грн з ПДВ (вісімдесят шість тисяч чотириста гривень 00 коп.)

 Період поставки Товару: до 31 грудня 2023 року.

 Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: за адресою замовника, АЗС м. Яворів, смт. Краковець Яворівського району Львівської області.

 

Замовник вимагає від учасників дотримання наступних вимог:

1. Строк дії універсальних  талонів (скетч-карток) має бути не менше 3 (трьох) місяців з моменту їх отримання Замовником.

2. У складі тендерної пропозиції учасник повинен надати гарантійний лист про те, що учасник зобов’язується в подальшому безкоштовно замінити або продовжити термін дії залишку паливних карток, які не будуть використанні замовником у встановлені терміни їх дії.

3.  Товар повинен відповідати ДСТУ.

4. Постачальник повинен надавати при поставці товару сертифікат відповідності, виданий органом з сертифікації чи паспорт якості на кожне найменування товару чи інший документ, який підтверджує якість та відповідність продукції.

Вимоги до якості: Якість товару  повинна відповідати технічній документації, діючим на території України державним стандартам, вимогам до якості, умовам Договору та підтверджується сертифікатом якості (відповідності) виробника.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі Товару: розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено відповідно рекомендаціям Наказу Мінекономіки від 18.02.2020р. №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з урахуванням інформації, отриманої 

з Інтернет ресурсу: https://index.minfin.com.ua/ua/markets/fuel/reg/lvovskaya/

 

Уповноважена особа                                                                                                             Катерина СТАНЬКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних