Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про намір зміни тарифів на послугу з поводження з побутовими відходами

Дата: 22.03.2023 08:38
Кількість переглядів: 179

Фото без опису


Керуючись наказом Міністерства регіонального розвитку,  будівництва  та житлово-комунального господарства України  від 05.06.2018р. №130 «Про затвердження порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обгрунтуванням такої необхідності»  виконавець послуг з поводження з побутовими відходами КП ЯМР«Житлокомунсервіс» , інформує споживачів Яворівської міської територіальної громади  про намір здійснити  зміни тарифу на послугу з поводження з побутовими відходами (вивезення та розміщення на сміттєзвалищі (захоронення)) на території Яворівської міської ради.

Розрахунок планового тарифу на послуги з поводження з побутовими відходами здійснено відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 р №1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами» (зі змінами), керуючись наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та  житлово-комунального господарства України від 12.09.2018р. Згідно рішення Виконавчого комітету  Яворівської міської ради №249 від 09.06.2011р «Про затвердження норм утворення твердих побутових відходів для житлових будинків м.Яворова».

Обгрунтування причин зміни тарифів – це зростання економічних чинників складової тарифу  з послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення та захоронення твердих побутових відходів) а саме: зростання  паливо-мастильних матеріалів,  та  збільшення прожиткового мінімуму з 01.12.2022р. для працездатних осіб. 

Таким чином пропонується встановити наступні тарифи:

-   з будинків  приватного сектора  та багатоквартирних житлових будинків   Яворівської територіальної  громади  який становить -25,00грн. з ПДВ  на одного мешканця  в місяць ,на контейнер 1,1 куб.м-234,40грн. з ПДВ, на контейнер 0,25куб.м.-53,30грн.з ПДВ, на контейнер 0,5куб.м.-106,60грн.з ПДВ;

    - для бюджетних організацій -238,00грн. за 1 куб.м з ПДВ;

    - для інших споживачів -248,30грн. за 1 куб.м.з ПДВ.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються  в письмовій формі або на електронну адресу підприємства    kpgks @ukr.net.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних