Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робота для швачок на Львівщині: яку зарплату пропонують працедавці?

Дата: 02.02.2023 11:07
Кількість переглядів: 171


У базі вільних робочих місць і вакантних посад обласної служби зайнятості налічується понад 360 пропозицій роботи для швачок.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Львівського обласного центру зайнятості.

Половина вакансій для представників цієї затребуваної професії зосереджена у Львові, водночас працедавці готові працевлаштувати швачок у Бориславі, де налічується майже три десятки вакансій, Червонограді та Яворові (по 25 вільних місць праці) та дещо менше – у межах 16 вакансій – залишаються неукомплектованими на підприємствах Городоччини, Дрогобиччини, Миколаївщини. Водночас потрібні такі працівники у Буську, Золочеві, Жовкві, Старому Самборі та Новому Роздолі.

«Найбільшу заробітну плату (20 тис. грн) швачкам пропонують у Львові на підприємстві з пошиття трикотажних виробів. На дві тисячі менше можуть розраховувати майстрині швейного ремесла у Бориславі, котрі погодяться трудитися на підприємстві, що спеціалізується на пошитті чохлів для м’яких меблів. На Яворівщині фірма, яка займається виготовленням чохлів для автомобілів AUDI, BMW, Mercedes-Benz, Skoda, Seat, пропонує потенційним співробітникам 17 тис. грн. Із зарплатою 15 тис. грн для представниць цієї професії є вакансії у Червонограді, Львові та Городку», - зазначили в обласній службі зайнятості.

Загалом картина щодо розміру винагороди для швачок така: вакансій із зарплатою від мінімальної до 8 тис. грн – 42%, 8-10 тис. грн – 26%, 11-15 тис. грн – 8%, 15-20 тис. грн – 24%.

Із повним переліком вільних робочих місць і вакантних посад можна ознайомитися у закладці «Єдиний портал вакансій» інтернет-ресурсу Державної служби зайнятості, на сайті Львівського ОЦЗ та профілі «Львівська обласна служба зайнятості» у соціальній мережі Facebook.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.