Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нове шкільне обладнання передали Нагачеву польські благодійники з The Kosciuszko Foundation

Дата: 04.01.2023 14:47
Кількість переглядів: 162

Фото без опису


З початку повномасштабного вторгнення благодійний фонд Костюшко неодноразово простягав руку допомоги Україні та нашій громаді зокрема. Це і організація таборів для наших дітей, навчання щодо роботи з переселенцями, матеріальна допомога. Наприкінці 2022 року благодійники завітали до Нагачева з новорічними подарунками.

Комп’ютерний клас в Нагачівській школі отримав новий проектор, принтер та ноутбук. А учням молодших класів передали нові класні дошки, фліпчарти та багато канцелярського приладдя. Такі подарунки обов'язково стануть у нагоді вчителям, а діти зможуть отримувати необхідні знання у більш інтерактивний спосіб.

Також, наші польські друзі подарували школі тенісний стіл, який стане цікавим та корисним для школярів заняттям на перерві і уроках фізкультури. Усі привезені новинки вже активно використовується у стінах школи!

Одним із найцінніших подарунків від Фонду Костюшко став генератор, який в час атак на енергетичну систему України, забезпечить шкільні класи теплом та світлом.

Щиро дякуємо The Kosciuszko Foundation та усім причетним до доброї справи! Вже не вперше організація опікується проблемами українських закладів освіти. Придбання та передача генераторів для шкіл в Україні - один із основних напрямків роботи зараз. Така підтримка і допомога у складний для українців час - безцінна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних