Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Яку роботу та зарплату пропонують напередодні Нового року?

Дата: 28.12.2022 11:45
Кількість переглядів: 140

Фото без опису


На початку грудня цього року середній розмір зарплати в актуальних вакансіях, якими оперувала Львівська обласна служба зайнятості, становив понад десять тисяч гривень. Кому керівники фірм і компаній готові платити вдвічі більше?

Аналіз вільних робочих місць і пропонованих працедавцями зарплат в останню декаду грудня засвідчив, що на Львівщині залишаються неукомплектованими майже 4 тисячі вакансій. Серед них найбільше пропозицій працевлаштування для швачок (410 вакансій), слюсарів різного профілю (320), водіїв автомобільного транспорту (220) та електромонтерів (150 робочих місць). Водночас в області бракує 120 двірників, стільки ж кухарів, операторів автоматичних та напівавтоматичних верстатів та установок, понад 90 касирів торговельного залу, 80 електрослюсарів, майже 70 лікарів різної спеціалізації, 60 вчителів, більш як 50 пекарів, стільки ж продавців продовольчих або промислових товарів, інспекторів (пенітенціарної системи), а також трактористів-машиністів.

У передостанні дні цього року працедавці області задекларували понад 250 варіантів роботи із зарплатою, що стартує від 20 тисяч гривень. На таку винагороду можуть претендувати лікарі (невропатолог, терапевт, хірург-онколог, ортопед-травматолог, психолог, психіатр, з ультразвукової діагностики, невропатолог, генетик, отоларинголог, анестезіолог), агрономи, машиністи крана автомобільного, водії автотранспортних засобів, слюсарі-електрики з ремонту електроустаткування, трактористи-машиністи сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, інженери-програмісти, головний бухгалтер, фрезерувальники, електрогазозварники, слюсарі-ремонтники, швачки, токарі, слюсарі-електромонтажники, газорізальники тощо.

Найвищу винагороду – 80 тисяч гривень – готові платити у Пустомитах водію автотранспортних засобів із правами категорії «С» та «Е», котрий займатиметься перевезенням вантажів авторефрижератором у країни Європи та Азії. На 52 тисячі гривень може розраховувати агроном (Радехів), 45 тисяч гривень гарантують машиністам крана автомобільного (робота у Мостиськах), 40 тисяч гривень пропонують начальнику відділу (Радехів), 35 тисяч гривень – інженеру-будівельнику (Радехів) та водію автотранспортних засобів (Кам’янка-Бузька).

Повний перелік вільних робочих місць і вакантних посад – за посиланням https://bit.ly/3GhXyjK.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних