Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Господарська підготовка населених пунктів громади до зими продовжується

Дата: 09.12.2022 12:00
Кількість переглядів: 152

Фото без опису


Впродовж місяця комунальні служби Яворівської міської ради не припиняли клопітку роботу по підготовці населених пунктів громади до зимового періоду.

Насамперед, провели грейдерування грунтових доріг у Калинівці, Буневі, Іваниках, Сарнах, Мельниках, Любинях, Волі Любинській та на вулицях Мисливська, Заводська, Дорошенка, Лісна, Миру, Севери у Яворові.

Для збору стічних вод з дороги у період дощів, наші комунальники копають кювети у селах Яворівської громади: Щеплоти, Семирівка, Калинівка, Мор'янці, Смолин, Черчик, Любині, Гуки, Наконечне Перше, Наконечне Друге, Чернилява, Пазиняки, Сарни та Липина. У Яворові стічні траншеї споруджені на вулиці Коновальця, Курбаса, Великого Передмістя й Західній.

Також, здійснена зрізка аварійних дерев у населених пунктах: Калинівка, Поруденко, Нагачів, Наконечне Перше, Наконечне Друге, Середкевичі, Нагачів, Чернилява та Яворів.

Попри нестабільну ситуацію з освітленням, комунальні служби регулярно ремонтують вуличне освітлення. Зокрема, ремонтні роботи проведено у Немирові, Висічі, Середкевичах, Поруденко та Яворові.

Відгукнувшись на звернення мешканців 3-го містечка, комунальники прибрали стихійне звалище біля озера на території містечка. Крім цього облаштовуємо сміттєві майданчики у кількох населених пунктах Яворівської громади (Дрогомишль, Залужжя, Старий Яр, Вербляни, Чернилява, Немирів, Нагачів, Краковець, Любині і Свидниця).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних