Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Майже 1400 переселенців працевлаштовано з наданням працедавцям компенсації

Дата: 02.12.2022 09:11
Кількість переглядів: 129

Фото без опису


Станом на 25.11.2022 року урядовою ініціативою, що передбачає виплату працедавцям компенсації витрат з оплати праці прийнятих на роботу вимушено переміщених осіб, на Львівщині скористалися 527 суб’єктів господарювання. Вони забезпечили роботою 1368 осіб, котрі переїхали з тимчасово окупованої території або районів активного ведення бойових дій.

За словами директора Львівського обласного центру зайнятості Василя Барилюка, більш активно працевлаштовували переселенців працедавці міста Львова, Червонограда, Дрогобича, Стрия, Кам’янки-Бузької, Бродів, Пустомит та Сокаля. За галузевою ознакою в основному пакети документів для отримання витрат з оплати праці подали підприємства переробної промисловості (виробництво), заклади оптової та роздрібної торгівлі, ремонту автотранспортних засобів, організації харчування, а також установи, що ведуть діяльність у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування, охорони здоров’я, сільського господарства, будівництва тощо.

Для виплати компенсації витрат з оплати праці переселенців Львівська область профінансована на суму 16,5 млн. грн. Із них 16,2 млн грн вже надійшли на рахунки фірм і компаній, де працюють вимушено переміщені особи.

Упродовж 9 місяців від повномасштабного вторгнення російських військ на Україну послугами обласної служби зайнятості з метою працевлаштування скористалися 4275 ВПО. Із них кожного четвертого (1041 особу) вдалося забезпечити місцем праці. Станом на сьогодні роботу на Львівщині шукають 932 переселенці, у тому числі 715 безробітних.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи

Львівського обласного центру зайнятості

Тел. 233-71-85

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних