Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Німецькі благодійники реалізували в Яворівській громаді черговий проєкт для дітвори

Дата: 17.11.2022 17:33
Кількість переглядів: 138


Сьогодні у Краковецький навчально-реабілітаційний центр спортивне свято для малечі. Там відкрили новозбудований футбольннний майданчик зі штучним покриттям. Попри похмуру погода, подія зібрала на подвір’ї навчального закладу дітвору, педагогічний колектив, німецьких меценатів, яворівчан та запрошених гостей.

Проєкт профінансувала німецька благодійна організація Partnerschaft-mit-Osteuropa. Благодійники опікуються реабілітаційним центром не перший рік. Раніше вони долучалися до ремонту даху та фасаду навчального закладу.

Очільник благодійної організації Міхаель Мюллер розповів, що допомога Україні – один із напрямків діяльності їхнього фонду. У Німеччині довкола організації вже декілька років поспіль об’єднуються сотні людей. А після початку повномасштабної війни діяльність фонду в Україні розширилась.

Зокрема, окрім Краковецького навчально-реабілітаційного центру, Partnerschaft-mit-Osteuropa веде активну діяльність у Чернівцях.

На відкриття спортивного поля завітав і Яворівський міський голова Ігор Грабовський. Він подякував друзям з Німеччини за підтримку дітей Яворівської громади у такий складний час війни.

«Допомагаючи Україні, даруючи посмішки і гарні емоції нашим дітям, ви робите свій внесок у нашу Перемогу», - сказав Яворівський міський голова.

Віримо, що після перемоги таких спортивних майданчиків в нашій громаді побільшає, в дітвора гратиме там рід мирним українським небом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.