Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Яворові вшанували пам'ять українських Героїв

Дата: 14.10.2022 17:48
Кількість переглядів: 148


Слава Нашим Героям! Це гасло впродовж століть вело не одне покоління борців за волю України у бій! Наші мужні козаки та воїни УПА під синьо-жовтим стягом йшли виборювати для нас Незалежність, а у теперішній час знову майорить у звільнених містах та селах України.

 Сьогодні, у день Покрови Пресвятої Богородиці, Україна відзначає День захисників і захисниць України. З великою шаною до полеглих Воїнів світла та з вдячністю за наше мирне небо, молитовна громада Яворова на чолі із священнослужителями та представниками влади помолилися за упокій душ Героїв всіх поколінь, які відійшли у вічність. Після молитви присутні запалили свічки пам‘яті на могилах тих, хто віддав за Україну власне життя.

 Пам‘ятаємо про мужні подвиги наших Героїв, які у сьогоднішній складний час боронять кордони нашої держави, та чекаємо кожного воїна вдома з Перемогою. Нехай Матір Божа тримає наших воїнів під своїм святим омофором а ми у своїх молитвах будемо просити для них Бога про мир для нашої України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.