Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кому на Львівщині пропонують найвищу зарплату?

Дата: 13.07.2022 11:54
Кількість переглядів: 544

Фото без опису


Аналіз бази вакансій Львівського ОЦЗ засвідчив, що найвища винагорода на Львівщині пропонується водію автотранспортних засобів у Пустомитах – 50 тис. грн. Претендент займатиметься міжнародними перевезеннями вантажів автомобілями марки RENO, SCANIA, контролюватиме навантаження/розвантаження, доглядатиме за технічним станом фури.

На 5 тис. грн менше, тобто 45 тис. грн, отримуватиме машиніст крана автомобільного в Мостиськах. Йдеться про роботу на ЗІЛ 133Г, вантажопідйомністю 3,8-10 тон. Від кандидата вимагають наявність посвідчення кранівника з відповідними категоріями, військового квитка, готовність до відряджень та ненормованого робочого дня .

Заробітну плату у розмірі 40 тис. грн готові платити агроному-досліднику в Радехові за аналіз і обстеження сільгоспугідь господарства, розробку технічної карти посівів, проведення польових і лабораторних досліджень тощо. Обов’язкова вимога – вільне володіння англійською мовою.

На 30 тис. грн можуть розраховувати декілька претендентів, зокрема машиніст установки самоклейних плівок, менеджер (управитель) із збуту і слюсар-електрик з ремонту електроустаткування (робота у Пустомитах), інженер з транспорту (Радехів), водій автотранспортних засобів (Кам’янка-Бузька), машиніст автогрейдера (Львів).

Тонкощі будови, технічну характеристику, правила експлуатації механічного котка, схеми трамбування ґрунту, норми витрат пально-мастильних матеріалів і не тільки повинен знати машиніст механічного котка, котрому гарантується офіційна робота із заробітком 25 тис. грн у Львові. Таку ж оплату пропонують агрономам (Самбір), водіям автотранспортних засобів (Львів, Пустомити) та інженерам-конструкторам (Пустомити).

Від 20 до 24 тис. грн зможе заробити у Радехові інженер-програміст, у Львові – головний інженер на виробництві, начальник цеху, машиніст екскаватора або пивовари (без досвіду роботи, вимога – піднімання мішків з солодом вагою 45 кг, організований довіз працівників), у Пустомитах – оператори-термісти на автоматичних лініях або машиніст екскаватора, у Бориславі – соціальний менеджер, у Червонограді помічник майстра (ткацькі верстати та вязальні машини), у Буську – тракторист, Бродах і Радехові – інженери з охорони праці, у Камянці-Бузькій – директор фінансовий. На таку ж зарплату у Червонограді, Жовкві, Яворові, Буську, Старому Самборі, Камянці-Бузькій та Львові заклади охорони здоровя шукають лікарів різного профілю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних