Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про безпеку під час відпочинку біля водойм

Дата: 12.06.2022 16:37
Кількість переглядів: 288

Фото без опису


Найбільш приємний і корисний відпочинок влітку — відпочинок на воді. Однак, перебуваючи на водних об’єктах, завжди треба пам’ятати про безпеку. Одна з причин загибелі людей на воді-відпочинок в місцях, не призначених для купання. Яворівська міська рада нагадує про заборону купання на водних об’єктах громади, які не підготовлені та не призначені для цього.

Надаємо перелік місць масового відпочинку населення на водних об’єктах Львівської області у 2022 році (тут силка) Звертаємо вашу увагу на основні правила поведінки на воді: - Відпочинок на воді повинен бути тільки у спеціально відведених місцях; - Безпечніше відпочивати на воді у світлу частину доби; - Купатися дозволяється при температурі води — не нижче +18° С; - Заходити у воду необхідно повільно, дозволяючи тілу адаптуватися до зміни температури повітря та води; - Не рекомендується купатися на одинці; - Не можна вживати спиртні напої під час купання; - Не можна допускати у воді грубі ігри, які пов’язані з обмеженням руху рук і ніг; - Не відпускайте дітей купатись без супроводу дорослих.

Шановні мешканці Яворівської громади! Дбайте про свою безпеку і у випадку виникнення надзвичайної події негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером "101"!

Перелік водойм


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних