Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У службі зайнятості повідомили про наявні на Львівщині пропозиції працевлаштування в галузі економіки

Дата: 15.06.2022 10:08
Кількість переглядів: 528

Фото без опису


На початку червня цього року на Львівщині було 3, 5 тисячі вільних робочих місць. Про це повідомила Львівська обласна служба зайнятості. За галузями економіки третина пропозицій працевлаштування залишалася на підприємствах переробної промисловості.

Понад пів тисячі вакансій налічували в закладах гуртової та роздрібної торгівлі, ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів. Майже триста вільних місць праці – у сфері транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності, стільки ж – в установах державного управління й оборони, обов’язкового соціального страхування.

На п’ятій сходинці за кількістю вільних місць праці опинилися фірми, що займаються постачанням електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря. Їм бракувало 270 працівників. Понад 150 потенційних співробітників шукали установи охорони здоров’я та надання соціальної допомоги.

Аналіз пропонованих працедавцями заробітних плат засвідчив, що у перші дні літа найвищу середню винагороду, а це 13 тисяч гривень, пропонували установи, що спеціалізуються на професійній, науковій та технічній діяльності.

Майже 13 тис. готові платити потенційним працівникам компанії, що займаються водопостачанням, каналізацією та поводженням з відходами. У галузі постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря середній розмір зарплати становив 12,4 тис. грн, дещо менший середній заробіток – понад 10,4 тис. грн – задекларований у сільському, лісовому та рибному господарствах.

Загалом станом на 1 червня середній розмір заробітної плати, зазначений працедавцями в актуальних вакансіях, становив 9,5 тис. грн, що на 1,3 тис. грн більше, аніж було станом на аналогічну дату торік.

За професіями найбільше на Львівщині бракує швачок, водіїв автотранспортних засобів, продавців продовольчих товарів, поліцейських та операторів автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних