Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Доєднайтеся до тих, хто працює на перемогу

Дата: 14.06.2022 10:59
Кількість переглядів: 554

Фото без опису


Днями в Україні відзначили День працівників текстильної і легкої промисловості. Йдеться про працівників, котрі трудяться у швейній, трикотажній, шкіряній, хутряній, взуттєвій та інших галузях економіки.

 

Львівщина як в Україні, так за її межами славиться підприємствами, що виготовляють якісний одяг, вдосконалюють технологію виробництва та розширюють асортимент продукції. Щодо останнього, то з початком вторгнення росії в Україну чимало швейних фірм переформатували діяльність на випуск військової амуніції на фронт: шиють плитоноски, розвантажувальні жилети, плащі-палатки, сумки для аптечок,  пояси для розвідників тощо. Не дивно, що саме у воєнний час в нашій області зросла потреба в швачках.

 

Станом на 13 червня у базі даних Львівського ОЦЗ налічується майже 300 вакансій для швачок із зарплатою, що коливається від мінімальної до 15,0 тис. гривень. Найвища винагорода зафіксована у Львові (10 пропозицій), одна вакансія є в Стрию, три – у Новому Роздолі.  

 

З трохи меншою зарплатою – 14,8 тис. грн – пропонують роботу працедавці Борислава, шукаючи охочих виготовляти верхній одяг, спецодяг, чохли до меблів, а також займатися обробкою деталей з текстильних матеріалів.

 

У Самборі, Дрогобичі та Городку швачкам готові платити понад 10,0 тис. грн за обшивання по периметру готових виробів (ковдр, подушок, чохлів на матраци), а також за виконання функцій на різноманітних універсальних машинках: ґудзикових, петельних, вишивальних, оверлоці.

 

У м. Сколе мінімальну зарплату гарантують помічникові швачки за пришивання кишені (досвід роботи не обовязковий), на таку ж зарплату є вакансії у Червонограді, Пустомитах, Золочеві та Львові. Щоправда в цих містах шиють спідню білизну широкого асортименту, робочий одяг, а також товари для військових потреб. До щомісячної винагороди плюсуються відсотки від виробітку, однак є певні вимоги до кандидатів: до прикладу, щоб претендент не палив і проживав у близьких до виробництва районах. А ще фабрики Львова охоче запрошують у свою команду швачок з інвалідністю, котрим така робота не протипоказана, є понад 30 вакансій.

Опанувати швейну справу на безоплатній основі безробітні можуть у центрах профтехнічної освіти Державної служби зайнятості, зокрема в Одесі (https://profcentre.odessa.ua/), Полтаві (https://cpto.pl.ua/), Рівному (https://www.cpto.rv.ua/).

 

Деякі фірми запрошують на роботу швачок без досвіду роботи, самостійно навчаючи на виробництві. Якщо вам підходить такий варіант, телефонуйте за номерами (03251) 2-26-86 (м. Сколе), (03248) 5-07-44 (м. Борислав), +068-420-10-36 або (032) 245-79-86 (м. Львів), (03266) 4-20-00 (м. Броди), (032)227-87-99 (м. Пустомити).

 

Якщо ви досі роздумуєте, який фах обрати, вам до снаги виконання монотонної роботи, маєте тонку дотикову чутливість пальців рук, хорошу зорово-моторну координацію, точний об’ємний окомір, вмієте швидко переключатися з виконання однієї операції на іншу, доєднайтеся до команди тих, хто працює на перемогу! Адже професія швачки завжди була, є і буде в тренді. Красномовно про це свідчить статистика:  упродовж січня-травня за скеруванням служби зайнятості швачками працевлаштувалися майже 110 осіб. Ще одна перевага здобуття цього фаху – можливість працювати на себе, започаткувавши власний бізнес. Консультації з цього та інших питань можна отримати за телефонами гарячої лінії ((032)245 05 45, 380966825183 ) або на телеграм-каналі ЛОЦЗ @DCZ_Lviv (https://t.me/DCZ_Lviv). Адреси базових ЦЗ або філій ЛОЦЗ – за посиланням https://bit.ly/3BMC4Yx .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних