Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бронювання військовозобов’язаних працівників: що необхідно знати

Дата: 08.06.2022 16:21
Кількість переглядів: 1236


Відповідно до постанови Кабміну №194 від 3 березня 2022 року підприємства, установи, організації, зокрема критичної інфраструктури, можуть звернутись у Львівську обласну адміністрацію для бронювання військовозобов’язаних працівників з метою одержання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації та на воєнний час.

Підприємства подають пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних в обласну військову адміністрацію на електронну адресу: kancel@loda.gov.ua за формою?, згідно з додатком 1 до постанови КМУ від 03.03.2022 №194 (зі змінами) з супровідним листом на ім’я начальника ЛОВА. У супровідному листі потрібно вказати належне обґрунтування із підтверджуючими документами.

“Підставами для бронювання військовозобов’язаних підприємств, установ, організацій є постачання продукції, виконання робіт, надання послуг відповідно до укладених договорів (контрактів) на виконання мобілізаційних завдань (замовлень), рішень КМУ, місцевої державної адміністрації щодо залучення підприємств, установ і організацій до задоволення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань, населення в умовах воєнного стану. Пропозиції розглядаються у структурних підрозділах обласної військової адміністрації у відповідних сферах управління та скеровуються на погодження у Міністерство оборони України”,  – зазначила керівник апарату Львівської ОВА Ірина Шурпяк.

Тоді, військова адміністрація подає Міністерству економіки України погоджені Міністерством оборони пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних за підприємствами, установами та організаціями.

“Мінекономіки приймає відповідне рішення та надсилає його копію Міністерству оборони, а також обласній військовій адміністрації. Далі Міноборони  інформує територіальні центрів комплектування та соціальної підтримки, надсилаючи витяги з наказів Міністерства економіки України. Обласна військова адміністрація доводить до підприємства рішення Міністерства економіки України. Підприємство видає військовозобов’язаному витяг з наказу Міністерства економіки України щодо бронювання”, – розповіла Ірина Шурпяк.

Зазначимо, детальніше з питань бронювання військовозобов’язаних за підприємствами, установами, організаціями на території Львівської області можна звертатись в обласну військову адміністрацію за номером  2999253 або районні військові адміністрації за місцем реєстрації юридичної особи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.