Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Аграріям Львівщини відшкодують половину вартості сертифікованого насіння нішевих та овочевих культур

Дата: 06.06.2022 10:55
Кількість переглядів: 522

Фото без опису


В області почали приймати документи від аграрних підприємств на відшкодування вартості високорепродуктивного насіння нішевих та овочевих культур. Триватиме він до 15 червня. Про це повідомили у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОВА.

Такий напрям затвердили в межах Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки (із змінами на період воєнного стану).

Відшкодувати вартість насіння можуть суб’єкти господарювання, які у поточному році закупили та висіяли сертифіковане високорепродукційне насіння гречки, проса, олійного льону, квасолі, гороху, вики, бобів, гірчиці, редьки олійної, капусти (білокачанної, броколі, брюссельської, цвітної), буряка столового, моркви, цибулі, гарбузів, кабачків, патисонів не нижче першої репродукції або першого покоління гібрида.       

Розмір відшкодування  становить до 50 % вартості, але не більше ніж 50 тис. грн одному суб’єкту підприємництва.

«У цьому році виробництво овочевих культур в Україні може помітно скоротитись через зменшення виробничих площ у деяких регіонах у зв’язку з бойовими діями  Клімат Львівщини дозволяє вирощувати майже весь перелік основних та нішевих овочевих культур, але не у всіх сільгоспвиробників області є такий досвід. Для того, щоб стимулювати розвиток регіонального виробництва овочів та нішевих культур, ми вирішили підтримати наших аграріїв шляхом відшкодування вартості насіння з обласного бюджету», - зазначила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації Тетяна Гетьман.

Ознайомитись з іншими напрямами Програми, умовами участі та переліком документів можна за посиланням

Отримати консультацію щодо участі в програмах фінансової підтримки аграріїв можна в робочий час за тел. (032) 255-50-62, (032) 255-05-72 або 066 718 09 18.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних