Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громада грузинського міста Цаленджиха придбала генератор резервного живлення для Яворівської поліклініки

Дата: 30.04.2022 10:18
Кількість переглядів: 225


Поліклінічне відділення Яворівської лікарні отримало від грузинського міста Цаленджиха дизель-генератор потужністю 33 кіловат для резервного автономного електроживлення. Вартість такої установки становить близько десяти тисяч доларів.

У разі відсутності електроенергії, новий дизель-генератор зможе забезпечити живлення всього медзакладу. Найближчими днями генератор встановлять та підключать до електросистеми лікувального закладу.

Окрім генератора з міста Цаленджиха Яворівській громаді передано медикаменти, продукти харчування, засоби гігієни, дитячі речі та одяг.

Нагадаємо, що у березні Яворівський міський голова Ігор Грабовський підписав меморндум про співпрацю з мером грузинського міста Цаленджиха. Аби висловити підтримку українському народу, ??? ????????? / Gia Kharchilava особисто приїхав до нашої громади.

Дякуємо Цаленджихському муніципалітету за надану гуманітарну допомогу, яка в подальшому буде скерована на передову, в міста, що найбільше постраждали від ворожих обстрілів та для забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.