Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як відбувається навчання територіальної оборони?

Дата: 18.02.2022 14:08
Кількість переглядів: 403

Фото без опису


Резервіст/ка Збройних сил України, як і будь-який військовослужбовець/иця має володіти великим арсеналом знань зі стрілецької, тактичної, медичної підготовки, тому цей процес потребує значної уваги та самовіддачі. Розуміємо також, що резерв - це опція навчитися цього без перешкод для роботи, на якій працюєш.

Для резервістів проводяться “Стрілецькі дні”, де можна добре повправлятися вогневій підготовці з різних видів озброєння та підтримати належну стрілецьку форму. В таких заходах беруть участь контрактники резерву, а також можуть взяти участь ті, хто хотіли б в перспективі вступити до резерву Збройних сил України.

Крім того, щорічно відбуваються військові збори терміном 10 днів з метою бойового злагодження підрозділу, покращення комунікації та взаємодії, розширення меж тактичної та вогневої підготовки. Однак, така можливість доступна лише для резервістів, що мають підписаний контракт із ЗСУ.

Також, ніхто не скасовував самовдосконалення та самонавчання, тому знання Статутів Збройних сил України та базової літератури з методів партизанської боротьби стануть важливим джерелом знань резервіста.

Підрозділ територіальної оборони Яворівського району завжди відкритий до навчань, тому не соромся прийти і навчитися обороняти Україну навіть, якщо твоїх знань недостатньо, на твою думку. Краще зараз почати, ніж потім, коли вже може бути пізно.

У разі питань, телефонуй за номером 097 126 21 48.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних