Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформування громадськості про суть та зміст патронату

Дата: 14.02.2022 10:46
Кількість переглядів: 309


Віднедавна, служба зайнятості долучилась до пошуку кандидатів у патронатні вихователі. З метою інформування громадськості про суть та зміст патронату, у стінах  Яворівської районної філії  ЛОЦЗ 09.02.2022 року відбувся інформаційний семінар для безробітного населення із залученням соціальних партнерів, а саме: представників Служби у справах дітей Яворівської міської ради, комунального закладу Яворівської міської ради «Центр надання соціальних послуг».  

Ціль семінару – окреслення мети послуги та вимог до патронатних вихователів. Основний наголос ставився на те, що патронатна сім’я є новітньою формою сімейного виховання в Україні. Патронатний вихователь покликаний прихистити дитину, яка з різних причин не може мешкати зі своєю родиною. Патронат відіграє важливу роль – надає можливість дитині зростати в безпеці та піклуванні.

 

Додаткову інформацію про можливість стати патронатним вихователем, особи, які перебувають на обліку в районній філії можуть отримати у свого кар’єрного радника під час особистого візиту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.