Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співпрацю  КУ ЯМР «ЦПРПП» з державними та науковими інституціями підтверджено момерандумами і договором.

Дата: 10.02.2022 16:25
Кількість переглядів: 360

 

Фото без опису


Восьме лютого 2022 року для комунальної установи Яворівської міської ради Львівської області «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» (директор – Ольга Фірчук) був знаменним: укладено важливі документи про співпрацю з державними та науковими інституціями, а саме: момерандум з управлінням Державної служби якості освіти у Львівській області в особі начальника управління Валентини Загреви.

Це вагома подія для педагогів закладів освіти Яворівської ТГ, оскільки співпраця з питання розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості освіти, яка розпочалася в 2021 році, буде плідно продовжуватися. Управління ДСЯО у Львівській області надасть працівникам Центру допомогу в консультуванні педагогічних працівників з проблем сучасного розвитку освіти, організації освітнього процесу, забезпечення якості освіти у закладах освіти; здійснення інформаційного забезпечення педагогів із питань формування та підтримки  культури якості освіти, що базується на прозорості, інноваційності та партнерстві учасників освітнього процесу.

 

          Фото без опису

Момерандум з Львівським регіональним центром оцінювання якості освіти в особі директора Лариси Середяк. Це буде продовжена спільна робота фахівців ЛРЦОЯО, КУ ЯМР «ЦПРПП» щодо консультування педагогічних працівників з питань  якісної підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання та технологій  проведення і опрацювання результатів моніторингових досліджень; обмін інформацією та надання консультативної підтримки. Передбачається проведення «круглих столів», семінарів, лекцій, тренінгів, просвітницьких заходів,  що сприятимуть підвищенню якості освітньої діяльності закладів освіти Яворівської міської ради. Важливими будуть і заходи з інформаційного забезпечення педагогічних працівників щодо особливостей проведення моніторингових досліджень, у тому числі міжнародних;  нових програм та типів завдань з предметів складання ЗНО; аналізу відкритих завдань з предметів ЗНО.

 

Договір з комунальним закладом Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» (директор - Павло Хобзей), що розширює професійні можливості  працівників КУ ЯМР «ЦПРПП» у пошуку та утвердженню   таких форми роботи з підвищення кваліфікації педагогів, щоб максимально можна було врахувати їх запити і потреби та наблизити надання освітніх послуг до вчителя. Така діяльність уже третій рік підтверджується укладенням відповідних двосторонніх угод.

Ольга Фірчук, директор КУ ЯМР «ЦПРПП»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних