Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Електронний кабінет роботодавця - скорочення витрат часу, підвищення рівня комфорту

Дата: 26.01.2022 09:25
Кількість переглядів: 498

Фото без опису


Яворівська районна філія Львівського  обласного центру зайнятості прагне зробити послуги максимально доступними і комфортними, тому активно пропонує клієнтам-роботодавцям користуватись «Електронним кабінетом роботодавця» на web – сайті державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua.»

Електронний кабінет роботодавця, запроваджений Державною службою зайнятості, зорієнтований на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня комфорту під час взаємодії роботодавців зі службою зайнятості.

Це персональне автоматизоване робоче місце, доступ до якого роботодавець може отримати за допомогою комп’ютера, мобільного телефона чи іншого гаджета, підключеного до мережі Інтернет. Для створення власного Електронного кабінету роботодавцю необхідно звернутись до центру зайнятості, повідомити адресу електронної пошти, сформувати логін та пароль, за допомогою яких авторизуватися та отримати доступ до послуги на сайті Державної служби зайнятості. 

На сьогодні створено більше 100 Електронних кабінетів роботодавців  на підвідомчій території Яворівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості. Це не тільки перші кроки до електронного документообігу, але і можливість більш швидкого пошуку претендентів на вакансії.

Застосування у роботі Яворівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості електронних сервісів направлено на вирішення головної мети, що стоїть перед службою зайнятості – забезпечення роботою громадян та швидке вирішення кадрових питань роботодавців.

За більш детальнішою інформацією можна звернутися до Яворівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості, яка розташована за адресою м. Яворів, вул. Шашкевича, 1а, конт. тел (03259) 2-15-68

 


    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних