Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Велике будівництво на стадіоні Євгена Смука у Яворові

Дата: 20.12.2021 12:24
Кількість переглядів: 726


В рамках програми Велике Будівництво Яворівська міська рада реалізовує проєкт щодо капітального ремонту трибун на стадіоні Євгена Смука у Яворові.

Загальна вартість проєкту - близько 11 мільйонів гривень. Об’єкт будується за кошти державного бюджету (8 млн. грн) та кошти Яворівської міської ради (близько 3 млн. грн).

Проектом передбачено:

-будівництво трибун на 824 глядацьких місць;

-будівництво підпірної стінки;

-будівництво бігової доріжки;

-освітлення трибун та благоустрій території.

Сьогодні реконструкція стадіону на завершальному етапі. Залишилось постелити бігові доріжки та облаштувати саме футбольне поле.

За підтримки спонсорів - яворівчанина та генерального директора ТМ Kormil Ігоря Пацули, керівника ПП «ІНЕТ» Євгена Кайдера та Ігоря Худоби на стадіоні уже влаштовано полив поля, вирівняно поле та підготовлено його під посів трави.

Будівництво сучасного стадіону у нашому місті – потужний внесок у розвиток спорту не лише Яворова, а й всієі громади. Також це свого роду подарунок нашій збірній - ФСК «Яворів», які стали чемпіонами І ліги Львівської області з футболу. Саме тут вони матимуть змогу готуватись до наступних чемпіонатів.

Висловлюємо щиру подяку народному депутатові від Яворівщини та Жовківщини Павло Бакунець, голові Львівська обласна державна адміністрація Максим Козицький, профільному заступникові голови ЛОДА Андрій Годик, депутатам Яворівської міської ради, спонсорам та всім, хто долучився до розвитку спорту у нашій громаді!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.