Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Яворів матиме власне FM - радіо

Дата: 26.11.2021 09:54
Кількість переглядів: 466

Фото без опису


У четвер, 25 листопада, Національна рада з питань ТБ та радіо визначила переможців конкурсу для розвитку місцевого радіомовлення. На нього було виставлено 23 вільні FM-частоти у 13 областях України.

13 місцевих радіокомпаній отримали можливість розвивати своє мовлення на нових частотах за результатами конкурсу. Серед переможців Комунальне підприємство Яворівської міської ради «Яворівське радіомовлення»!

За результатами конкурсу Яворівське радіо мовитиме на частоті 94,6 МГц.

Яворівську громаду на конкурсі представили керівник КП ЯМР «Яворівське радіомовлення»Стефанія Різник, заступник міського голови Віталій Денега, начальник відділу культури, молоді та спорту ЯМР Богдан Раделицький.

Яворівський міський голова Ігор Грабовський зауважив, що місцеве радіо необхідно відроджувати, адже це чудовий спосіб доносити до людей інформацію, чим і як живе громада.

«Надзвичайно приємно, що до місцевих ініціатив прислуховуються, що місцевим громадам дають можливість розвиватись. Враховуючи те, що Яворівська громада є однією із найбільших у Львівській області і налічує 82 населених пункти, організація місцевого мовлення для нас — важлива місія, яка дасть шанс громаді говорити, а людям – почути», - сказав Яворівський міський голова.

Нагадаємо, у Яворівській громаді вже понад 75 функціонує дротове радіо, яке по всій Україні переживає не найкращі часи. Протягом багатьох років «Яворівське радіомовлення» під керівництвом Стефанії Різник було одним із основних засобів масової інформації у Яворівському районі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних