Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Червоний» рівень епідемічної небезпеки: як працює Яворівська районна філія Львівського ОЦЗ?

Дата: 05.11.2021 11:07
Кількість переглядів: 423

Фото без опису


У період встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки обслуговування клієнтів у Яворівській районній філії Львівського обласного центру зайнятості проводиться з суворим дотриманням відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених протоколами засідань обласної та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Зокрема:

– прийом здійснюється за наявності у відвідувачів засобів індивідуального захисту (маски);

- мініярмарки у приміщенні центру зайнятості/філії проводяться з розрахунку 1 особа на 10 кв. м та не більше 50% заповненості площі зали (конференц-зали) з дотриманням маскового режиму та засобів дезінфекції;

 - інформаційно-консультаційні та профорієнтаційні заходи, окрім мініярмарків, організовуються в режимі онлайн.

Реєстрація осіб з метою надання статусу безробітного та призначення допомоги з безробіття проводиться під час особистого звернення безпосередньо у приміщеннях центрів зайнятості/філій ЛОЦЗ з дотриманням протиепідемічних вимог або дистанційно через портал державних послуг «Дія» https://diia.gov.ua/ .

Детальна інструкція щодо процедури реєстрації – за посиланням: https://bit.ly/3fgBJ7i .

Різні питання щодо порядку обслуговування клієнтів у Яворівській районній філії Львівського ОЦЗ у період загострення епідемічної ситуації можна з'ясувати, зателефонувавши на номери телефонів «гарячих ліній»:

- щодо надання послуг тимчасово непрацюючим особам – 0-259-23051,   0-259-23043, 0-259-23033;

- щодо надання послуг працедавцям - 0-259-21568.

Пошуковці роботи можуть отримати необхідну інформацію з питань працевлаштування в онлайн-режимі на офіційних інтернет-ресурсах державної служби зайнятості, зокрема сайтах «Єдине соціальне середовище» https://www.dcz.gov.ua, «Освітній портал» https://skills.dcz.gov.ua , «Профорієнтація та розвиток кар’єри» http://profi.dcz.gov.ua , а також на вебсторінці Львівського обласного центру зайнятості https://lviv.dcz.gov.ua/ , профілі ЛОЦЗ у соціальній мережі «Фейсбук» https://bit.ly/39qHHyi , профілі Яворівської РФ ЛОЦЗ у соціальній мережі «Фейсбук»  https://www.facebook.com/yavorivrcz

Працедавці мають змогу переглядати стан укомплектування заявлених вакансій, подавати онлайн-звітність до центрів зайнятості про потребу в робочій силі, ознайомлюватися з актуальними резюме шукачів роботи, отримувати інформацію щодо інших послуг через електронний кабінет роботодавця  https://www.dcz.gov.ua/cabinet.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних