Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Військові контрактники з Яворівської громади отримали по 3000 гривень

Дата: 03.11.2021 16:51
Кількість переглядів: 511

Фото без опису


З початку цього року 43 мешканці Яворівської громади, які пішли на військову службу за контрактом, скористалися своїм правом отримати одноразову грошову допомогу у розмірі 3 000 гривень від Яворівської міської ради.

Ці кошти були передбачені у «Програмі забезпечення мобілізаційних заходів, призову громадян на строкову військову службу та військову службу за контрактом на території Яворівської міської ради», яка діє у нашій громаді з 2021-го року.

Зокрема, виконавчим комітетом було виділено 129 000 гривень, які продовжують виплачувати військовослужбовцям, які на даний момент подали необхідні документи та уклали контракти на службу. На останньому засіданні виконкому було виділено 66 000 грн.

«Сьогодні українській армії має допомагати влада всіх рівнів, в тому числі місцева. В умовах ООС, ми разом маємо забезпечити створення сучасної професійної контрактної армії, - зазначив Яворівський міський голова Ігор Грабовський. – У програмі передбачено, що кожен з мешканців громади, хто піде на військову службу за контрактом, отримає по 3 тисячі гривень . Такий досвід Програми ми плануємо продовжити і у наступні роки. Також варто зазначити, що виплати військовим здійснюються за підтримки депутатського корпусу Яворівської міської ради, які приймали рішення про затвердження даної програми».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних