Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Питання державної реєстрації комунального майна громади розглянули під час наради з представниками Західного міжрегіонального управління Мінюсту

Дата: 22.10.2021 10:46
Кількість переглядів: 696

Фото без опису


З метою вирішення актуальних питань, пов’язаних з реалізацією прав щодо прийняття рішень про державну реєстрацію державним реєстраторам за суб’єктом державної реєстрації прав, цього тижня відбулась робоча зустріч представників Західного міжрегіонального управління юстиції із заступником міського голови Катериною Михасяк та посадовими особами Яворівської міської ради.

В ході зустрічі обговорено практичне виконання та належне дотримання норм законодавства у сфері державної реєстрації та Закону України «Про місцеве самоврядування».

Адже, відповідно до статті 10 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяження» державний реєстратор є громадянин України, який має вищу освіту за спеціальністю правознавство, відповідає кваліфікаційним вимогам, встановленим Міністерством юстиції України, та перебуває у трудових відносинах з суб’єктом державної реєстрації прав. Згідно із статтею 6 Закону суб’єкти державної реєстрації прав: виконавчі органи сільських, селищних та міських рад, Київська, Севастопольська міські, районні, районні у містах Києві та Севастополі державні адміністрації.

За результатами зустрічі домовились розробити алгоритм дій щодо єдиної практики застосування норм законодавства стосовно питань, які виникають в органах місцевого самоврядування, а саме порядку прийняття державних реєстраторів у виконавчі органи місцевого самоврядування.

Наприкінці зустрічі сторони подякували одна одній за змістовний діалог та домовились про подальше співробітництво.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних