Яворівська міська рада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про намір встановлення тарифів на послуги з постачання теплової енергії

Дата: 01.10.2021 17:55
Кількість переглядів: 398

Фото без опису


ТОВ «ТЕТА-ТЕПЛО» повідомляє, що ст. 20 Закону України «Про теплопостачання» встановлено загальні засади формування тарифів на теплову енергію. Зокрема, тарифи на теплову енергію повинні забезпечувати відшкодування всіх економічно обгрунтованих витрат на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії.

 

Тарифи повинні враховувати собівартість теплової енергії і забезпечувати рентабельність суб’єкта господарювання. Встановлення тарифів на теплову енергію нижче розміру економічно обгрунтованих витрат на її виробництво, транспортування та постачання не допускається.

 

Відтак, на сьогодні майже втричі ( у порівнянні з опалювальним сезоном 2020 року) зросла вартість палива, що в свою чергу втричі збільшило собівартість теплової енергії. Поряд з цим, збільшилися витрати на транспортування палива.

 

Зокрема, собівартість одиниці теплової енергії (1 Гкал) сьогодні становить2854,86 грн. (без ПДВ). А оскільки, тариф згідно ЗУ «Про теплопостачання» повинен забезпечувати рентабельність субєкта господарювання, то тариф одиниці теплової енергії (1 Гкал) не може бути нижчим 2997,60 грн. (без ПДВ).

 

Пропонується встановити для ТОВ «ТЕТА-ТЕПЛО» тариф на опалювальний сезон 2021 року починаючи з жовтня 2021 року тариф у розмірі 2997,60 грн. (без ПДВ) на одиницю теплової енергії(1 Гкал).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних